23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriEston Şehir Mahallem’de yaşam başlıyor

Eston Şehir Mahallem’de yaşam başlıyor

Polatyol  tarafından Başakşehir’e bağlı Bahçeşehir’de 68 bin metrekare arsa üzerinde 5 etap halinde projelendirilen  Eston Şehir Mahallem’de büyüklükleri 80 ile 300 M2 arasında değişen ve 1+1’den 5,5+1 villalara kadar seçenekler sunulan 315 konut bulunuyor. İnşaat çalışmaları hızlı şekilde devam eden Eston Şehir Mahallem’de yaşam bu yaz başlıyor.
 
Swanke Hayden Connell mimarlık ofisi tarafından projelendirilen Eston Şehir Mahallem’in yüzde 65’i satıldı.
 
M2 satış fiyatları 4.500 TL ile 5.000 TL arasında olan Eston Şehir Mahallem’in yeni kampanyası ile ev sahibi olmak daha cazip hale geldi. Projeden kısa bir süre için; konut kredisi ile yüzde 15 indirim ve 60 aya yüzde 0.70 faiz oranı vadelendirme veya şirket bünyesinde hazırlanan ödeme planıyla vade farksız 60 ay vadeli ödeme seçeneği imkanları bulunuyor.
 

 
Projedeki evler;  bahçeli, teraslı ya da balkonlu
Eston Şehir Mahallem’in en dikkat çeken özelliklerinden biri toplam 68 dönüme yayılan ve 47,5 dönümü açık ve yeşil alan olarak tasarlanan az yoğunluklu bir proje olması. Her biri bahçeli, teraslı veya balkonlu olan dairelerin pencereleri, gün ışığını en fazla alacak şekilde yerden tavana kadar yükseliyor. Projede otopark girişleri, sitenin dış kabuğundan verilerek çocuklara özgür ve güvenli bir mahalle ortamı yaratıldı. Projedeki tüm evlerin iç dizaynı farklı zevklere hitap edebilmek için farklı seçeneklerle sunuluyor. Elegan, Country veya Modern stillerinden her biri, yer döşemesinden duvarlara kadar ince ayrıntılarıyla en uygun tarzın yakalanmasına olanak verecek.
 

Projenin sosyal donatıları
Eston Şehir Mahallem’de,  proje sakinlerinin bir arada olup, komşuluk ilişkilerini sadece evde değil, dışarıda da yaşamaları için, özel bir kulüp de tasarlandı. Çocuklar güvenli oyun ve aktivite alanlarında vakit geçirirken aileler de bu kulüpte keyifli vakit geçirebilecek. Kulüp dahilinde TV alanı, fitness salonu, buluşma salonu, yeme içme alanları, sauna ve buhar odaları, açık yüzme havuzu bulunuyor.
 
Eston Şehir Mahallem Nerede
Eston Şehir Mahallem, İstanbul’un gelişim aksında ve yeni ulaşım arterlerinin başlangıç ve kesişim noktasında yer alıyor.  Proje Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Boğaz Köprüsü ve 3. Havalimanı’nı şehre bağlayan yolların üzerinde yer alıyor. Bahçeşehir’e kadar uzanacak metro hattı ile Taksim ve Beşiktaş’a, Marmaray bağlantısı ile Anadolu yakasına rahatça ulaşılabilecek proje, Bahçeşehir’in içinden geçecek hızlı trene yakınlığı ile de değer kazanacak.
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI