20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriEston Şehir Mahallem'de 120 Ay Vade!

Eston Şehir Mahallem’de 120 Ay Vade!

Bahçeşehir, yeni ulaşım aksları ile çevrelenen, metro ve mega projelerin kıskacı altında kalan ayrıcalıklı konutların yapıldığı bir bölge olarak ön plana çıkıyor. 3. Köprü bağlantı yolları, yeni yapılan dev havalimanı ve inşaatı devam eden şehir hastanesi daha şimdiden bölgedeki fiyatları hızlı bir seyre sokmuş durumda.

Polatyol Grubu ilk projesi için bu lokasyonu seçerek büyük gayrimenkul geliştiricileri ile yarışabileceğini göstermek istiyor. Eston Şehir projesinin yanı başında az katlı yatay mimaride inşa edilen ‘Eston Şehir Mahallem’ 315 adet özel dizayn edilen konutu 120 aya varan vadeler ve düşük faiz oranları ile alıcısına huzurlu alanlar hayata geçiriyor.

1+1 daire seçeneklerinden 5+1 özel yapılmış villalara kadar değişen tiplerde daireler bu ayrıcalıklı projede yer almak isteyen her ailenin ihtiyacına göre özel olarak dizayn edildi.
Bir aile düşünülürken en değerli aile üyeleri olan çocuklar için Eston Şehir Mahallem çok ayrıcalıklı sosyal donatılar yarattı. Macera oyun alanlarından, mini futbol sahalarına, açık çocuk havuzundan playstation ve sinema odalarına kadar nice sosyal donatılar çocuk ve genç aile üyeleri için düşünüldü.

Ayrıca yetişkinler içinde güzel vakit geçirmelerini sağlayacak tüm detaylar düşünüldü. Spor yapabilmeleri için fitness salonları, dinlenme ve huzur için sauna, buhar odaları, iyi vakit geçirebilmeleri için buluşma salonu, kafe, yüzme havuzu gibi zengin donatıları kuruldu.

İstediğiniz Ev, İstediğiniz Dekorasyonlar

Her aile istediği evinde istediği dekorasyona göre oturabilmeli. Polatyol Grubu ailelere destek olmak amacıyla Elegan, Country ve Modern adını verdiği üç çeşit iç dekorasyon tarzını alıcılarının beğenisine sunuyor. Siz hangi dekorasyon çeşidini isterseniz eviniz ona göre dizayn edilecek.

Faizler İndi

Polatyol Grubu, Eston Şehir Mahallem projesinde ailelerin daha rahat ev alabilmeleri için 48 ay vadeye yüzde 0,42 gibi çok uygun vade oranları uyguluyor. Ayrıca 120 aya kadar vade seçenekleri size sunuluyor.

Eston Şehir Mahallem Fiyat

Bahçeşehir konut projeleri arasında Eston Şehir Mahallem’de metrekare birim fiyatı ortalama 4 bin 300 TL olarak belirlendi. 2017 yılında teslim edilecek projede şimdiden uygun fiyatlarla ev sahibi olabilirsiniz.
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI