28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaBölge RaporlarıEsenyurt'ta her keseye uygun gayrimenkul var

Esenyurt’ta her keseye uygun gayrimenkul var

Gayrimenkulde; İstanbul'da geri dönüş süresi ortalamasının çok üzerinde performans gösteren Esenyurt'ta konutların ortalama amortisman süreleri 10 yıl olarak değerlendiriliyor.(milliyetemlak.com'da yer alan verilere göre).
İlçede öğrencilerin ve yatırımcıların rağbet ettiği 1+1 dairelerin satış fiyatları 68 bin TL'den başlayarak konutun konumuna ve donanımına göre lüks rezidans projelerinde 500 bin liraya kadar çıkıyor.  2+1 dairelerin satışı 130 bin lira ve 550 bin lira arasında değişkenlikler gösteriyor.  3+1 dairelerde satış fiyatları 300 bin TL'den, 4+1 dairelerin satış fiyatları da 500 bin TL'den başlarken dublex konutlar da  600 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. 

Esenyurt'ta kiralık daire fiyatları
İlçede evlerin aylık kira bedelleri bulundukları mahalle, toplu taşıma araçlarına, okullara, alışveriş ve eğlence merkezlerine, hastanelere ve kafelere uzaklık, eşyalı oluşuna göre değişkenlikler gösteriyor. Esenyurt'a yakın bölgelerde yer alan üniversite  kampüsleri nedeniyle, özellikle öğrencilerin tercih ettiği 1+1 kiralık daire fiyatları 500 liradan başlıyor. 2+1 kiralık daire fiyatları 750 liradan, ailelerin tercih ettiği 3+1 kiralık daire fiyatları 1000 liradan, dubleks dairelerin aylık kiraları ise 1750 TL'den başlıyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI