29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaSektörden HaberlerEroğlu Gayrimenkul’ün 3 projesinde 20 yıl vade fırsatı

Eroğlu Gayrimenkul’ün 3 projesinde 20 yıl vade fırsatı

Konut ve bankacılık sektörünün el ele vererek birlikte düzenlediği; Emlak Konut ve GYODER öncülüğünde 1 Şubatta başlayan ve 31 Marta kadar devam edecek olan 240 ay vadeli ve düşük faizli konut satışı kampanyasına; Eroğlu Gayrimenkul de kendi olanaklarıyla; Skyland İstanbul, Harmony Towers ve Merter Platform projeleriyle katılıyor.

Eroğlu Gayrimenkul tarihi kampanyanın şartlarını aynen uyguladığı gibi ayrıca ev sahibi olmak isteyenlere peşin alımda yüzde 15 indirim ya da '0' faiz ile 60 ay vadeli ödeme alternatifleri de sunuyor.

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu kampanya ile ilgili şunları söyledi:
 
''Eroğlu Gayrimenkul olarak GYODER’in 15 Temmuz darbe girişiminin ardından sektöre destek vermek üzere başlattığı ve bizim de dahil olduğumuz ''Gayrimenkulde Güç Birliği, Daha Güçlü Türkiye'' kampanyası, tüketicileri harekete geçirerek satışlarımıza olumlu yansıdı. Ekonomimizde bu zorlu dönemi zarar görmeden atlattı.
 
Emlak Konut GYO ve GYODER’in 1 Şubat itibariyle başlattığı son kampanyasına da Skyland İstanbul, Harmony Towers ve Merter Platform projelerimizle destek veriyoruz. Türkiye’de ilk kez 240 ay vade ile konut satışı sunan bu kampanyanın da sektörü güçlendireceğine inanıyor, diğer taraftan özellikle orta gelir grubuna ev sahibi olma imkanı sunmayı hedefliyoruz. Ayrıca Eroğlu Gayrimenkul olarak yüzde 0.79 faizle 240 ay vadeli konut satış kampanyasına dahil olmanın yanı sıra peşin alımda yüzde 15 indirimli ya da '0' faizle 60 ay vadeli ödeme imkânlarıyla ev sahibi olmak isteyenlere farklı avantajlar sunuyoruz'' 

Eroğlu Gayrimenkul’un kampanyaya dahil olan 3 projesinin 2'si İstanbul'da 1'i de Bursa'da bulunuyor. Bu projeler:
 
1 Şubat ile 31 Mart tarihleri arasındaki 2 aylık sürede geçerli olacak yüzde 0.79 faizle 240 ay vadeli ve peşin alımda yüzde 15 indirimli ya da '0' faizle 60 ay vadeli, satış kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul’un 800 milyon Dolar yatırımla hayata geçirdiği projesi Skyland İstanbul da dahil oluyor.
 
Skyland İstanbul rezidans ve yüksek katlı ofis bloklarının yanı sıra, yaklaşık 90 bin metrekare kiralanabilir alana ve 8 metre tavan yüksekliğinde yatay ofislere sahip. 40 bin metrekarelik kiralanabilir alanda ise lüks restoran ve kafelerden oluşan meydanla, ev ve ofis dekorasyonu markalarını tek çatı altında toplayacak Home Design Center bulunuyor. Skyland İstanbul; Seyrantepe TT Arena Stadı’na komşu bir lokasyonda, metro istasyonunun hemen yanında ve TEM’e direkt bağlantılı konumda yer alıyor.
 
Bursa’nın Nilüfer ilçesinde 160 milyon Liralık yatırım ile 42.663 M2'lik bir arazi üzerinde inşa ettiği Harmony Towers’da hemen teslim ayrıcalığına sahip 1+1’den 4+1’e kadar pek çok dairenin yanı sıra bahçe keyfini yaşatan 6 katlı Teras Evler, 23 ve 28 katlı kuleler ve alışveriş caddesi bulunuyor.
 
Eroğlu Gayrimenkul’un İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından Merter’de bulunan karma projesi Platform Merter’de de Suits, Rezidans, Ofis, Alışveriş Merkezi ve SPA Center yer alıyor.

PROJE BİLGİ FORMU

Gökhan Bahadır
Gökhan Bahadır
1980 Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaöretim ve lise hayatını İnegöl'de tamamladıktan sonra üniversiteyi Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde okudu. 2011 yılından bu yana Emlakdream.com'da gece editörü olarak görev almaktadır.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI