23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaYeni ProjelerEroğlu Gayrimenkul, Ticari Projeleri ile de adından söz ettiriyor

Eroğlu Gayrimenkul, Ticari Projeleri ile de adından söz ettiriyor

 

Moda ve tekstil dünyasının yeni vitrini: Platform Merter Fashion Park

Eroğlu Gayrimenkul ile Doğa Şehircilik ortaklığında hayata geçirilen Platform Merter’de, rezidans, suit, ofis, wellness & SPA bölümlerinin yanı sıra yer alacak olan ‘Platform Merter Fashion Park’, dünya markası olan ve bu yolda ilerleyen moda ve tekstil markalarını, modern ve fonksiyonel bir biçimde aynı çatı altında toplayan, Türkiye’nin ilk ve tek moda merkezi olacak.

Atatürk Havalimanı ile metro, metrobüs gibi toplu taşıma araçlarına yakınlığının yanı sıra, İstanbul’un en önemli ulaşım arteri olan E-5 üzerindeki merkezi konumuyla geleceğin iş, ticaret ve yaşam merkezi olarak kurgulanan Platform Merter’in 20 bin metrekarelik alanında kurgulanan Fashion Park, Türk moda dünyası ve tekstil sektörünün, dünyaya açılan yeni ve modern yüzü olmak üzere hayata geçiriliyor. Merter’de dükkânları ofislere, dar sokakları rahat showroom’lara, çarşıları ticaret merkezine dönüştürecek olan Platform Merter Fashion Park, Avrupa’nın moda ve ticaret temalı tek merkezi olacak.

Türkiye’nin markaları Platform Merter’de uluslararası arenaya açılacak

Markaların ihtiyacı olan; defile, sergi alanları, geniş showroomlar, restoran, kafe ve sosyal alanlar, kısacası moda ve tekstil ile ilgili tüm detayların mükemmel olarak kurgulandığı Platform Merter Fashion Park’ta farklı ihtiyaçlara yönelik tam 110 mağaza yer alıyor. Fashion Park’ın; tekstil sektörünün, dünyaya çok daha hızlı entegre olabileceği, iş hacmini genişletebileceği ve ihracatı arttırabileceği yeni ve modern yüzü, yeni dünya markalarını oluşturmada önemli bir üs olarak konumlanmaktadır. Moda ve tekstil piyasasındaki firmalar burada yer aldıklarında, ticaretlerini kendileri gibi güçlü markalarla, modern ve güçlü bir konseptte yapıyor olacaklar. Öte yandan toptan tekstil alıcıları da, modern bir merkezde, tek bir noktada zahmetsizce ticaret yapmanın keyfini sürecek.  

Tekstil sektöründe önemli başarılara imza attıkları Colin’s ve Loft markalarındaki tecrübelerini gayrimenkul alanındaki tecrübeleri ile birleştirerek bu projeye hayata geçirdiklerini belirten Nurettin Eroğlu; “Platform Merter projemizde sektör klişelerinden birini daha yıkarak, karma kullanımlı projelerin de bir adım önüne geçtik. “Bütünsel Yaşam” konseptli karma projemizi bir tema altında birleştirerek yeni bir ticari boyut kazandırdık. Uluslararası ticaret hacmi bakımından İstanbul’un en iyi ve en uygun lokasyonu olan Merter’de rezidans, suit, ofis ve Fashion Park bölümlerinden oluşan projemiz ile moda ve ticareti bir araya getiriyoruz. Böylece sadece yatırımcıya kâr sağlamakla kalmıyor, kentsel dönüşüm açısından da önemli bir süreç başlattığımızı düşünüyorum” dedi.

Kağıthane’de dönüşümün adresi: Ofishane

Eroğlu Gayrimenkul’ün, iş dünyasının yeni merkezi Kağıthane’de yer alan ticaret ve ofis projesi Ofishane; TEM, E-5 ve Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Dolmabahçe-Bomonti tünel projesine ve Avrupa yakasının tüm merkezi bölgelerine yakın lokasyonu, raylı ulaşım hatlarına ulaşım kolaylığı ile yatırımcılara avantaj sunuyor. İstanbul’un en önemli kentsel dönüşüm bölgelerinden biri olan Kağıthane’de toplam 33 bin metrekare kiralanabilir alanda yer alan projenin 21 bin metrekaresi ofis alanı olarak hizmet verecek. Projenin 14 bin metrekarelik alanında kurgulanan Bauhaus ise, 120 bin ürün çeşidi ile hizmete açıldı.

Oksijeni bol ofisler

Ofishane’de yer alacak ofislerin tamamında, çalışanların mola sürelerinde nefes almalarını ve günlerini daha verimli kullanmalarını sağlayacak kat bahçeleri bulunuyor. Sadece ofislere ayrılmış yaklaşık 300 araçlık kapalı otopark kapasitesine sahip Ofishane, proje teknik altyapısı ve profesyonel bina yönetim hizmetleri ile ofis kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek. 

Avantajlı konumda uygun fiyatlar

TAGO Mimarlık tarafından tasarlanan ve yatırım bedeli 120 milyon TL olan Ofishane’nin ticari projelerde yakaladıkları başarının bir devamı niteliğinde olmasını hedeflediklerini belirten Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu; “Ofishane konum itibariyle çok avantajlı. Avrupa bölgesi merkezi iş alanına (MİA) son derece yakın ve gelişime açık olmasının yanı sıra, Kağıthane’ye ve bölgenin gelişimine katkıda bulunacak olmasından ötürü dikkat çekiyor” diye konuştu.

Avrupa Yakası’nın en büyük Lojistik Merkezi Esenyurt Logistic Center

Lojistik ve sanayi tesislerinin yoğun olduğu Kıraç bölgesinde inşa edilen Esenyurt Logistic Center, konumunun yanı sıra sektöre kazandıracağı geniş imkanlar ile de adından söz ettiriyor. PMI Mimarlık tarafından tasarlanan ve Eroğlu Gayrimenkul’ün ticari projelerde yakaladığı başarının bir devamı niteliğinde olması hedeflenen proje toplam 109.336 metrekare kapalı alana sahip olacak.

Üç ayrı blok depo alanından oluşacak proje; Avrupa Otoyolu’nun Hadımköy bağlantısı üzerinde, E-5 karayolu ve TEM’e eşit mesafede konumu ve sektör tesislerine yakınlığı ile avantaj sunuyor.

Betonarme döşeme üzerine 1,5 cm kalınlığında endüstriyel zemin kaplaması ile inşa edilen projede çelik çatı, A1 klasmanında yanmaya dirençli ve PVC izolasyonlu çatı kaplaması ile ESFR (Erken Baskılı Hızlı Tepkili) otomatik yangın söndürme sistemleri de dikkat çekiyor. Her blok için 1 adet betonarme forklift rampasının planlandığı projede ayrıca; yine her bloğa özel olarak 2 ton kapasiteli yük asansörü ve akü şarj bölümü yer alacak.

65 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilen ve merkezi lokasyonuile dikkat çeken, Avrupa Yakasının en büyük Lojistik Merkezi olmaya aday Esenyurt Logistic Center, Kuzeybatı Gayrimenkul Hizmetleri tarafından kiralanıyor.

Antalya’nın ilk doğa ile barışık yarı açık alışveriş merkezi ERASTA

Eroğlu Gayrimenkul’ün,  Antalya’da yer alan projesi ERASTA, şehrin ilk doğa ile barışık yarı açık alışveriş merkezi olarak tasarlandı. Yaklaşık 40 bin metrekarelik alanda kurgulanan ERASTA, 71 mağaza ve bin 300’e otopark kapasitesi ile Antalya’nın yanı sıra bölgenin de dikkat çeken sosyal alanları arasında yerini almaya hazırlanıyor. Uluslararası mimarlık ofisi Broadway Malyan tarafından tasarlanan proje, 2013 yılının Mart ayında tamamlanacak. ERASTA; ayrıcalıklı mimarisi,  merkezi konumu ve farklı konsepti ile dikkat çekiyor.

www.eroglu.com 

www.platform-merter.com

www.harmonytowers.com 

 

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI