28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriErguvan Premium'da lanmsman fırsatları sürüyor

Erguvan Premium’da lanmsman fırsatları sürüyor

Erguvan İnşaat’ın Kurtköy'de gerçekleştirdiği Erguvan Premium Residence projesinde lansmana özel cazip fiyat fırstaları devam ediyor.
2 Şubat tarihinde lansmanı yapılan Erguvan Premium Resindence projesinde bulunan konutların satış fiyatları 295 bin TL ile 1 milyon 150 bin TL arasında değişiyor. Erguvan Premium Residence projesinden lansmana özel bin 910 Liradan başlayan aylık ödemelerle konut sahibi olma fırsatı tanınıyor.
Üstelik 1 Şubat 2016'da başlayan projenin kaba inşaatının yüzde 80'i bitmiş durumda bulunuyor,  çok hızlı bir şekilde ilerleyen projede teslimlerin Nisan 2017'de yapılması bekleniyor. 

Projenin özellikleri
Kurtköy'de Ankara Caddesi üzerinde bulunan 10 bin 350 metrekare büyüklüğündeki arsada 9 katlı 2 blok halinde inşa edilecek olan proje; 1+1'den 4+1'e kadar seçenekler sunulan 284 konuttan ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Sosyal donatılar
Erguvan Premium Residence projesi için www.buradaneolsun.com sitesinden projede yer alacak konut sayısı, projenin ismi, ankastre seçenekleri ve mimari özellikler üzerine 2 bin kişiyi kapsayan bir anket yapıldı. Bu anket doğrultusunda projenin ismi Erguvan Premium Residence oldu. Proje dünya çapında "Yeşil Alan Sertifika" sahibi olarak inşaa ediliyor. Erguvan Premium Residence projesinde Türk hamamı, fitness, sauna, pilates salonu, güneşlenme alanları, yüzme havuzu, toplantı salonları, kapalı otopark gibi ortak alanlar bulunuyor.
Bu yönüyle Kurtköy’ün ilk Gold sertifikalı, yüksek standartlı çevre dostu konut projesi olarak dikkat çeken Erguvan Premium Residence, atık gri suyun yeniden kullanılması, enerji tasarruflu araçlar ve yöntemlerle çevreye ve kentin sürdürülebilirliğine olan saygısını da gösterecek.

Lokasyon
Kurtköy’ün girişinde Ankara caddesi üzerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’na yürüme mesafesinde yer alan Erguvan Premium Teknopark Caddesi'ne cepheli konumda bulunuyor.

İletişim
Tel: 444 5 374
Web: www.erguvaninsaat.com

PROJE BİLGİ FORMU

Burak Öz
Burak Öz
İstanbul Matbaa Meslek Lisesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fotoğraf Bölümü önlisans, Selçuk Üniversitesi Gazetecilik lisans, Marmara Üniversitesi Genel Gazetecilik yüksek lisans mezunu. 1990'larda öldürülen gazetecileri konu alan yüksek lisans tez çalışması var. Bugüne kadar Hürriyet (staj), BirGün, Karşı gazetelerinde ve çeşitli internet sitelerinde yüzlerce haberi imzalı ve imzasız şekilde yer aldı. Sarı Basın Kartı taşıma hakkını yaklaşık 10 yıl önce kazandı. Orta düzey İngilizce, 10 parmak F klavye, Photoshop bilgisine sahip.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI