23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerEra Gayrimenkul'den anlamlı sponsorluk..

Era Gayrimenkul’den anlamlı sponsorluk..

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 7-9 Aralık 2016 tarihlerinde geliri 'Omurilik Felçlileri Derneği'ne bağışlanacak olan ''Hayat Yaşamak İçin Tasarlandı'' isimli resim sergisine sponsor oldu.
 
ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul, sosyal sorumluluk projelerine destek vermek adına çalışmalarına devam ediyor. İstanbul / Nişantaşı Era AS ofisinin sponsor olduğu “Hayat Yaşamak İçin Tasarlandı” sergisi 7-9 Aralık 2016 tarihlerinde NişartGalery’de 50 resim sanatçısının katılımıyla gerçekleşecek.
 
Resim sergisinin gelirini “Omurilik Felçlileri Derneği”ne bağışlayacak olan ERA,  bu anlamlı günde tüm ERA Profesyonellerini 7 Aralık 2016 saat 17:30’da düzenlenecek olan kokteyli resim sergisinin düzenleneceği NişartGalery’e davet ediyor. Sergiye ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu da katılarak destek verecek.
 
ERA Gayrimenkul Türkiye, Girne dahil 13 şehirde 45 ofis ile hizmet veriyor. ERA Türkiye, gayrimenkul sektöründeki hizmet kalitesini, sektördeki eğitimli profesyonellerin sayısını ve sektörün itibarını yükseltmek, markanın dünyadaki ve Avrupa’daki başarısını global bir marka olarak Türkiye’ye taşımayı hedefliyor. İnsana ve çevreye olan duyarlılığını da sosyal sorumluluk projelerine destek vererek gösteriyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI