29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriEnn Adalar konut projesi

Enn Adalar konut projesi

Vade farksız 60 ay ödeme fırsatı olan Enn Adalar'da konutların satış fiyatları 299 bin liradan başlıyor.

İstanbul Anadolu Yakası ilçelerinden Maltepe sınırları içinde bulunan Cevizli Mahallesi Yavuz Sokak’ta yer alan 4 bin 550 metrekarelik arsa üzerinde Çolakoğlu Yapı ve Taç İnşaat tarafından yapımı devam eden Enn Adalar projesi biri 17 diğeri de 6 katlı 2 bloktan meydana geliyor.

Enn Adalar’da kat planları ve sosyal alanlar 

Yüksek katlı blokta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 kat planında 124 konutun olduğu projenin az katlı bloğunda ise 1+1, 2+1 ve dubleks seçeneklerini sunulduğu 16 daire bulunuyor. Projede konutların büyüklükleri 59 ile 455 metrekare arasında değişiyor.

Adalar manzarasına sahip olan ve yüzde 65’i yeşil alana ayrılan projenin sosyal donatı alanları arasında açık yüzme havuzu, barbekü alanı, kameriyeler, hobi odası, tv seyretme odası, erkekler ve kadınlar için sauna, hamam ve buhar odasından oluşan SPA, kapalı otopark ve 7/24 güvenlik bulunuyor.

Enn Adalar’da teslim tarihi, satış fiyatları, ödeme planı ve projenin konumu

Bu yılın 6. ayından itibaren konut teslimlerinin başlaması planlanan projede satış fiyatları 299 bin TL’den başlarken 60 ay vade farksız ödeme imkânı da bulunuyor.

Proje konum olarak Maltepe sahile 500 metre mesafede olan proje metro ve toplu taşıma araçları ile AVM ve hastanelere çok yakın bir konumda bulunuyor.

Enn Adalar nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI