28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriEnda Konakları yaza teslim..

Enda Konakları yaza teslim..

Daff Yapı'nın Ankara'nın Gölbaşı İlçesinde 18 bin M2'lik arsa üzerinde inşasına devam ettiği Enda Konakları 20 villadan oluşuyor. 3 metrelik tavan yüksekliğine sahip konakların ayrıca 700 metrekarelik bahçeleri bulunuyor. 

Projeyi hayata geçiren Kırkıncıoğlu iştiraki KDAFF Yapı’nın Genel Müdürü Abdullah  Kırkıncıoğlu , Enda Konakları projesini yaza teslim edeceklerini ve burada yaşamın başlayacağını bildirirken, yatay yapılaşma tercihlerinin nedenini anlattı. Türk sosyal yapısında komşuluğun önemine işaret eden Kırkıncıoğlu, yatay yapılaşmaya ve Enda Konakları’na olan yoğun ilgide bunun büyük payı bulunduğunu söyledi. Kırkıncıoğlu, “Ortak kullanım alanları ile Enda özlenen komşuluklara sahne olacak, nezih ve saygın komşularla verandalarda, bahçelerde verilen çay devletleri, kutlamalar ve barbekü partileri tekrar hayat bulacak” dedi. 

Akıllı ev sistemine sahip konaklar, 7/24 profesyonel güvenlik personeli,  RAID-5 teknolojili kapalı devre kamera sistemi, duman detektörü, hassas yangın sistemi, yerden ısıtma sistemi, yedeklemeli merkezi jeneratör, merkezi hidroforlu su deposu, fiber optik internet altyapısı, tasarruflu peyzaj sulama sistemleri, klima alt yapısı ve her konağın kendisine ait otopark alanı gibi özellikleri ile de göz dolduruyor. Enda, 7/24 görev başında olan profesyonel ekibin yanı sıra siteyi baştan başa çevreleyen ferforje duvarlar ve tam donanımlı gözetim mekanizmalarıyla da korunacak. Ortak alanların bakımı, yüzme havuzu gibi diğer site içi hizmetler de profesyonel site yönetimince sunulacak. 

 

PROJE BİLGİ FORMU

Gökhan Bahadır
Gökhan Bahadır
1980 Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaöretim ve lise hayatını İnegöl'de tamamladıktan sonra üniversiteyi Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde okudu. 2011 yılından bu yana Emlakdream.com'da gece editörü olarak görev almaktadır.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI