16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriEn lüksü Selçuk Yöntem'in Yooistanbul'u

En lüksü Selçuk Yöntem’in Yooistanbul’u

Ünlülerin yer aldığı inşaat projeleri arasında Selçuk Yöntem'in Yooistanbul'u en lüks proje olarak dikkat çekiyor. 

İnşaat şirketleri son dönemde reklam yüzü olarak ünlüleri tercih ediyor. Burhan Öçal, Selçuk Yöntem, Mustafa Ceceli ve Çetin Tekindor gibi ünlüler inşaat reklamlarında yer alıyor, lüks siteleri tanıtıyor. Birbirinden farklı özellikler taşıyan bu projeler arasında değişik tasarımı ve lüksü ön plana çıkaran tarzıyla Selçuk Yöntem'in oynadığı Yoo İstanbul projesi dikkat çekiyor. 

Projenin detayları
Say Yapı’nın İstanbul'un merkezinde yer alan Beşiktaş'ta yükselttiği Yooistanbul projesi doğayla bütünleşik bir yatay proje olma özelliğini taşıyor. 11 bloktan ve 132 rezidanstan oluşan projede bloklar sadece 5 kat olarak yükseliyor. 2+1, 3+1, 4+1, Bahçe Katı, Small Penthouse, Penthouse, Master One Level ve Icon Penthouse seçenekleriyle yooistanbul aradığınız her tipte yaşam alanına sahip bulunuyor. Nisan 2017'de teslimlerin yapılacağı Yooİstanbul projesinde metrekare satış fiyatları ise 10 Bin Dolardan başlıyor. 

Fark yaratan ayrıcalıkları
Fransız ünlü iç mimar ve tasarımcı  Philippe Starck imzasını
taşıyan Yooistanbul fark yaratan özellikleriyle ise göz kamaştırıyor. Tabandan tavana uzanan çift camlar ile kesintisiz panoramik Boğaz manzarası evlerin içine kadar girerken ısı ve ses yalıtımı da son derece kusursuz şekilde sağlanıyor. Kendine özgü mimarisi ile koşulsuz özgürlük alanı yaratılması hedeflenen rezidansların ıslak mekanları tamamen doğal mermerden, yer döşemeleri masif parkeden hazırlanıyor. Açık ve kapalı yüzme havuzları, SPA, Türk Hamamı, sauna, buhar odası, fitness salonu, yoga odası ve Clubhouse gibi zengin sosyal imkanlar sunuluyor. Lüks concierge ve vale hizmeti, resort stili havuz kenarı servisi, 24 saat güvenlik, her daireye özel otopark hizmetleri de bulunan akıllı binalar high tech otomosyon çözümleri sayesinde Touch-Pad’lerle kontrol ediliyor.

Lokasyon
Fazla söze gerek yok: Beşiktaş'ta yer alıyor. İstanbul Boğaz’ına ve önde gelen alışveriş ve yaşam merkezlerine sadece 5 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor

Nasıl gidilir?

PROJE BİLGİ FORMU

Burak Öz
Burak Öz
İstanbul Matbaa Meslek Lisesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fotoğraf Bölümü önlisans, Selçuk Üniversitesi Gazetecilik lisans, Marmara Üniversitesi Genel Gazetecilik yüksek lisans mezunu. 1990'larda öldürülen gazetecileri konu alan yüksek lisans tez çalışması var. Bugüne kadar Hürriyet (staj), BirGün, Karşı gazetelerinde ve çeşitli internet sitelerinde yüzlerce haberi imzalı ve imzasız şekilde yer aldı. Sarı Basın Kartı taşıma hakkını yaklaşık 10 yıl önce kazandı. Orta düzey İngilizce, 10 parmak F klavye, Photoshop bilgisine sahip.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI