23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerEmlak Konut hedeflediği satış rakamını tutturdu

Emlak Konut hedeflediği satış rakamını tutturdu

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Kasım ayı itibarıyla bu yıl toplamda 8 bin 926 bağımsız bölüm satışına, 6,2 milyar lira ciroya ulaştık. Yıl sonundaki 11 bin bağımsız bölüm hedefini yakalayacağız." diye konuştu. 

Ankara Çankaya'daki dev proje Başkent Emlak Konutları'nın bugün yapılan lansmanında konuşan Emlak Konut Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kurum, şunları söyledi:
"Yıl sonu itibarıyla hedeflerimizi yakalayacağız. Son bir aylık sürece bakarsak,15-20 gün önce Gebze'de yaklaşık 2 bin bağımsız bölümden oluşan bir proje satışa sunduk. 4,5 kat talep geldi, 4 bin 500 başvuru oldu. Kasım ayı satışlarına bakarsak, kasım ayında toplamda 2 bin 200 bağımsız bölüm satışı yaptık. Kasım ayı itibarıyla bu yıl toplamda 8 bin 926 bağımsız bölüm satışına, 6,2 milyar lira ciroya ulaştık. Totale bakarsak, yıl sonundaki 11 bin bağımsız bölüm hedefini yakalayacağız. Ülkemiz zor bir süreçten geçti ve bu zor süreç sadece ülkemiz ile alakalı değil. Böyle bir ortamda hem satış hem kar hedefini yıl sonu itibarıyla yakalayacağız. Bana göre şu an tam konut alma zamanı. Bu fırsatlar belki ileride tüketicilerin karşısına çıkmayacak." 

Tüm illerde olacak

Murat Kurum,  "Anadolu’da ihtiyaç duyulan her ile gideceğiz. Yılsonu karını bir 500’den bir 800’e çıkardık evet. Bir aksilik olmadığı sürece yakalayacağız. Ufak da olsa üstüne çıkacağız. Satış rakamlarında aksilik olmazsa hedeflerimizi yakalayacağız. " dedi. 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI