16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriElite Concept Şubat Ayında Satışta

Elite Concept Şubat Ayında Satışta

Kadıköy – Fikirtepe'de yükselen yeni proje Elite Concept Şua İnşaat imzası taşıyor. 8.kata kadar yükselen Elite Concept'in 2018'in 2. yarısında tamamlanacağı öngörülüyor.Yaklaşık 3.000 bin kişinin yaşayacağı Elite Concept, 24 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. 

''Satışlar Şubat Ayında Başlıyor''

Şua İnşaat Pazarlama Koordinatörü; “Elite markalı tüm projelerimizde hem yatırımcımıza, hem de bölgeye büyük kazanç sağladık. İstanbul'un Anadolu yakasında geliştirdiğimiz nitelikli projelerimize bir yenisini daha ekleyerek Fikirtepe'nin yenilenen siluetine imzamızı atıyoruz. Mimarisine ve donatılarına büyük özen gösterdiğimiz Elite Concept ile Fikirtepe'nin gelişimi noktasında da sembol niteliğinde bir proje geliştiriyoruz. Projemizde yaklaşık üç aydır ön talep topluyoruz. Açıkçası şuana kadar beklediğimizin de üzerinde bir ilgiyle karşılaştık. Aldığımız yorumlar da bizi oldukça memnun ediyor. Satışlarımıza ise şubat ayında başlamayı planlıyoruz.” dedi.

Elite Concept Fiyatları

Lüks ve konforlu detaylarla sahip projede ön talep toplama dönemi devam ediyor. Projede dairelerin metrekaresi 7.500 TL'den başlıyor.

Elite Concept Daire Tipleri

Şua İnşaat'ın Kadıköy Fikirtepe'de 24 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselttiği Elite Concept projesi 785 daire ve 26 ticari üniteden oluşuyor. Projede alanları 66 ile 220 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipindeki daireler yer alıyor. Şua İnşaat, projesinin 155 bin metrekaresini inşaat alanına, 10 bin metrekaresini sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayırıyor.

Elite Concept Ödeme Koşulları

Şubat ayında satışları başlayacak olan Elite Concept projesi için 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla da uygun vade oranı imkanı sunuluyor.

Elite Concept Nerede

Yaptığı projelerle İstanbul’a değer katan Şua İnşaat, İstanbul'un kalbinin attığı Kadıköy'de yükseliyor. Kadıköy- Fikirtepe'de bulunacak olan proje, E-5 otoyolunun yanbaşında; metro, metrobüs, TEM Otoyolu Üsküdar ve Kadıköy’e yakınlığıyla dikkat çekiyor.

Elite Concept Sosyal Yaşam

Haziran 2018'de teslim edilecek olan Elite Conceptdört mevsim kullanılabilen yetişkin ve çocuk havuzu, fitness salonu, pilates stüdyoları, sauna, buhar odası, spor alanları ve çocuk oyun alanlarına sahip olmasının yanı sıra cam balkon özelliği ile panoramik bir görüntü elde ediyor. Projenin mimarisinde Adnan Kazmaoğlu Mimarlık’ın imzası yer alıyor. Akıllı bina teknolojisiyle donatılan proje, enerji verimliliği ve çevreci özellikleriyle de dikkat çekiyor. Elite Concept'te blok çatılarına yerleştirilecek güneş panelleriyle enerji tasarrufu maksimum düzeyde tutulacak. Ayrıca, lavoba ve banyo suları gri su arıtma havuzunda arıtılarak peyzaj ve bahçe sulamasında değerlendirilecek. 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI