29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut Projeleri"Eğitim mekanında nefes aldıracak proje"

“Eğitim mekanında nefes aldıracak proje”

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, Fiba Holdingle ortaklaşa hayata geçirdikleri Nef Çekmeköy projesinde üniversiteye komşu, yeşillikler içinde bir yaşam imkanı sunduklarını belirtti. 

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, Fiba Holdingle ortaklaşa hayata geçirdikleri Nef Çekmeköy projesinde üniversiteye komşu, yeşillikler içinde bir yaşam imkanı sunduklarını belirtti.

Nef ve Fiba Holding iş birliğiyle hayata geçirilen Nef Çekmeköy projesinin ikinci etabı olan Nef Ormantepe; Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ve Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin tarafından bir otelde düzenlenen lansmanla tanıtıldı.

Timur, lansman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, projenin, arazisi daha önceden geliştirilen, 10 bin öğrencisinin olduğu bir eğitim alanında yapıldığını söyledi.

”Satışlarda ilk etaptaki başarıyı bekliyoruz”

Düşük emsalli keyifle yaptıkları bir proje olduğunu anlatan Timur, “Bunu böyle bir yerde böyle bir ortakla yapmak gerçekten bizim için onu verici. İlk etap satışları gerçekten de bizim de tahmin etmediğimiz bir şekilde hızla yapıldı. İkinci etap için de aynısını bekliyoruz.” dedi.

Timur, projenin çok iyi bir lokasyonda hayata geçirildiğini ifade ederek, “Çekmeköy İstanbul’da en çok ilgi gören 3-4 temel yerden birisi. Geçmişe bakınca hala kira artışını devam ettiren yerlerden. Şu anda İstanbul’da çok da böyle bir yer yok. Proje yapması keyifli bir yer.” diye konuştu.

Oldukça elverişli satış imkanları sunduklarını dile getiren Timur, yeni başvuracak kişilere ilk etaptaki fiyat ve şartları sunduklarını sözlerine ekledi.  

“Her şeyiyle elverişli bir proje”

Özyeğin de projenin kendileri için önemine değindi.

Projenin avantajlarına değinen Özyeğin, “En önemli özelliği,  soy ismimizi verdiğimiz üniversitenin ilelebet komşusu olacak. Çok dikkatli bir seçim süreci sonrası Nef ile çalışma kararı verdik. İlk etabın satış hızı, sürecin kararımızı teyit etti. Bölgenin çok düşük yoğunluk olan bir yerde yapılması, nefes alınacak proje olması en önemli bir başka unsur. Ulaşım olarak böyle bağlantı yolları, üçüncü köprüyle metroyla… İki yakaya da bağlantı imkanı var. Eğitim vadisini ortasında huzurlu bir ortam olması, komşuluk yaşanması  en önemli unsurları.” ifadelerini kullandı.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI