16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerEge Yapı, Yenisahra Sakinleri ile Bir Araya Geldi..

Ege Yapı, Yenisahra Sakinleri ile Bir Araya Geldi..

Ege Yapı, Türkiye’nin geleceğini inşa etmek hedefiyle başlatılan ‘Kentsel Dönüşüm’ projesi kapsamındaki bölgelerden biri olan Yenisahra’daki arsa sahiplerini ve yakınlarını düzenlediği iftar davetinde buluşturdu. AtaşehirZübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine Yenisahra’da kendi mülklerinde yaşayan yaklaşık 500 arsa sahibi ve yakını katıldı. İftar yemeği boyunca Ege Yapı’nın misafirlerine kalıcı bir hatıra olması adına Polaroid makine ile fotoğraflar çekildi, geleneksel Osmanlı macunu ikram edildi.
 
İstanbul’da merkezi lokasyonlarda geliştirdiği projeler ile dikkat çeken Ege Yapı, merkezi lokasyonlarda yaşamı kolaylaştıran, modern, teknoloji ile desteklenmiş ve çevreci projeler üretmeye devam ediyor. Ege Yapı, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde; Ataşehir, Beyoğlu, Kağıthane, Çekmeköy , Yedikule, Maslak ve Beylerbeyi’nde yeni projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor.
 
İftar yemeğinde konuşma yapan EgeYapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İnanç Kabadayı;
 
‘Ege Yapı olarak kentsel dönüsüm faaliyetlerini canı gönülden destekliyoruz. Ürettiğimiz projelerle bölgenin üstyapısı ile birlikte altyapısına ve güzelleşmesine katkıda bulunuyoruz.
Ege Yapı olarak bizde sizlerin emeği ve desteğiyle örnek olacak bir dönüşüm projesine imza atacağız. 60 bin metrekarelik büyüklüğe sahip arsa alanında geliştireceğimiz proje ile geniş sosyal olanaklar ve peyzaj alanlarının bol olacağı yeni ve nitelikli yaşam alanları oluşturacağız. Projemizde; konutlardan başka, ticari mağazalardan oluşan prestij caddesi, yüzme havuzları ile spor sahalarından oluşacak projede sosyal tesisler ve peyzajı yapılmış geniş yeşil alanlar yer alacak. Amacımız; şehrin dokusunu bozmadan, haftanın yedi günü yirmidört saat yaşayan, çevre dostu, doğaya uyum sağlamış ve çevreye saygılı proje geliştirmek olacak. Bu ilkeler çerçevesinde sözleşme metnimiz, tüm paydaşların hakkını maksimum seviyede koruyan, eşit ve şeffaf maddeleri icereçek şekilde geniş hukuk kadromuz ile hazırlanmıştır’ dedi. 

Selen Ekerbiçer / Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI