23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaFırsat ProjeleriEge Yakası'ndan peşinatsız ev sahibi olma fırsatı!

Ege Yakası’ndan peşinatsız ev sahibi olma fırsatı!

EgeYakası, konut firmalarının yoğun olarak bulunduğu, Avrupa Yakası'nın parlayan yıldızı Halkalı Atakent bölgesinde hayata geçiriliyor. Avantajlı konumu ile fark yaratan proje, Ege özlemi çekenler için, Ege kasabalarının sıcaklığını İstanbul'a taşıyor.

Sinpaş GYO güvencesi imzası ile inşa edilen Ege Yakası Santorini Adası’ndan ilham alınarak tasarlandı. Doğa ile iç içe bir yaşamın sunulduğu projede, kendi yetiştirdiğiniz, domates ve biberleri yiyebilir, bahçeli teraslarda hoşca vakit geçirebilirsiniz. 
 
Daire teslimleri Nisan 2016’da
 
378 konutun bulunduğu Ege Yakası’nda, stüdyodan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri mevcut. Projedeki daireler,n büyüklükleri 48 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor. Sinpaş GYO'ya bağlı Eviya Gayrimenkul imzası ile yükselen projede daire  teslimlerinin Nisan 2016'da yapılması planlanıyor.
 
Ege Yakası nerede?
 
Halkalı Atakent bölgesinde hayata geçirilen proje, 3.. havalimanı ve 3. köprü baglantı yollarına yakınlıgı ile dikkat çekiyor.
 
Ege Yakası fiyat listesi

1+0 daireler348 bin 308 TL'den.
1+1 satışı tamamlandı
2+1 daireler 602 bin 600 TL'den
2,5+1 daireler 702 bin 300 TL'den
3+1 daireler 810 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta.

Ege Yakası ödeme planı

Ege Yakası projesinde hiç peşinat ödemeden ev sahibi olmak mümkün. Projede peşinatı 6 ay sonra ödeyerek, 48 ay vade farksız taksit seçeneği ile konut sahibi olunabiliyor.  Ege Yakası projesinde ayrıca Ramazan ayına özel 11 bin TL fiyat avantajı bulunuyor. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com
 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI