20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerEge Perla AVM’de Geri Sayım..

Ege Perla AVM’de Geri Sayım..

Dev AVM’de 110 marka yer alacak. İzmir’in en işlek lokasyonunda yer alacak Ege Perla projesinde kiralama süreci ise devam ediyor.  Yatırım değeri 70 milyon dolar olarak açıklanan projenin en iyi şekilde hizmet vermesi için hazırlıklar tamamlandı. Açık hava mimarisinin en güzel örneklerinden birisi olarak inşa edilen projede özel tasarlanan yeşil alanlar, sinema, çocuklar için planlanmış birimler, körfezin güzelliğini görmek isteyenler için teraslar, körfez manzaralı kafeler, restoranlar da yer alacak. Projenin bir bölümünde ise ofis, ev-ofis, konutlar yer alıyor. Yarı açık AVM konseptinin uygulandığı Ege Perla’da markaların sıra sıra dizileceği mağazalar öne çıkıyor.
Ağa Han Mimarlık Ödülünü almış olan Emre Arolat’ın imzasıyla mimari farklılığında ortaya konulduğu projede 26 bin metrekarelik brüt kiralanabilir alan yer alıyor. Hazır giyim ve aksesuar başta olmak üzere tüketime dayalı tüm alanlarda ulusal ve uluslararası markaların yer alacağı mağazaların büyük bir kısmı kiralandı.
 
Ege Perla AVM’nin diğer özellikleri ise şunlar: Zemin üzeri 3 kattan oluşan Ege Perla AVM’de botanik bahçeler ve su ögelerinin öne çıkarıldığı ortak kullanım alanları yer alıyor. Alışveriş merkezinin yüzde 17’sini oluşturan kafe ve restoranlara büyük rağbetin olması bekleniyor.
 
İstanbul’daki Kanyon projesinde yaşanan hareketliliğe benzer bir hareketliliğin yaşanması için tüm kurguların hayata geçirildiği projede yaşam tam anlamıyla 2017 yılında başlayacak.
 
İzmir’deki emlak sektörünün hareketlenmesine vesile olacak AVM’nin istihdama da katkı yapması bekleniyor. Bu arada il genelindeki son arsalar üzerinde yükselen projeler kentsel dönüşümün önemli simgeleri haline geldi. Geçen yıldan itibaren Alsancak-Turan arasında yer alan şehrin Yeni Kent Merkezinde 3.5 milyar lira değerindeki yatırımlar yükseliyor. Bir yıl içinde 20’ye yakın markalı konut projesi hayat buldu.
 
İzmir’de öne çıkan projeler:
Folkart Towers
Sunucu Plaza 
Megapol Tower 
Tepekule İş Merkezi 
Bayraklı Towers 
Ege Perla 
Mistral Tower 
Hilton Garden İnn Otel 
Yılmaz Ofis-İş Merkezi 
Salhane İş Merkezi 
Myyia Bahçe 
 
Mehmet CANITATLI / Emlakdream.com
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI