20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaYeni Projeler“Düşünün ki, denize sıfır muhteşem bir ofisiniz var”

“Düşünün ki, denize sıfır muhteşem bir ofisiniz var”

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstMarina Satış Ofisi'nde bugün düzenlenen basın toplantısı sonrası hayata geçireceği projeleri ve İstmarina ofisleri hakkında gazetecilerinin sorularını yanıtladı.

110 tane bağımsız bölümden meydana gelen İstmarina ofis bloğunun 10 tanesinin dükkan, 100 tanesinin de ofis olarak tasarlandığını dile getiren Ziya Yılmaz, İstmarina projesi için şunları söyledi:

"Düşünün ki, denize sıfır muhteşem bir ofisiniz var"

“İstmarina 2014-2015 yılında dünyanın en iyi projesi seçildi. İçerisinde Acıbadem Hastanesi, AVM’si, konutları, rezidansları, okulu ve iş merkezi olan farklı bir proje. Burada ofis alanların; hem hastaneye hem eğitim alanlarına hem de deniz ve marina alanına komşu olmasının yanı sıra, istediklerinde AVM’de ihtiyaçlarını da karşılayabilecekler. En önemlisi denize sıfır konumda muhteşem bir manzaraya sahip proje İstmarina’dan ofis sahibi olmuş olunacak.”

RÖPORTAJI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

İstmarina çok kıymetli bir lokasyonda yer alıyor

Kartal sahilinde hayata geçirdikleri dünyanın en iyi karma projeleri arasında gösterilen İstmarina’nın olduğu bu bölgenin, Türkiye’nin sanayi olarak yüzde 35 ihtiyacını karşıladığını, Körfez geçiş hattıyla birlikte İzmir 3,5 saate düşerken, Balıkesir ve Bursa’da mesafe ciddi anlamda kısaldığını ifade eden Yılmaz, sanayi kuruluşlarına da çok yakın konumda bulunan İstmarina’nın, bölge açısından çok kıymetlli bir lokasyonda yer aldığının altını çizerek belirtti.

Ziya Yılmaz “Dünyanın en iyi adliyesinin yer aldığı bu bölgede, Maslak-Zincirlikuyu hattı geçtiğimiz dönem neyi yaşadıysa, bu bölgede 4, 5 yıl içerisinde bu kurguyu ve gelişimi yaşayacak.” diye de söyledi.

Anadolu Yakası’nın merkez bölgesi

Yılmaz “Zahalit projesinin tam önünde hayata geçirilen İstmarina ile o projeye de başlanılmış olunuyor. Arkamızda yaklaşık 45 bin konut yapılacak. Bu da E-5 ve sahil bandı arasında 140 bin kişinin yaşayacağını gösteriyor. Böylelikle sadece Anadolu Yakası’nın değil Avrupa Yakası’nın da en prestijli kulelerin, ofislerin, AVM’lerin ve otellerin olduğu bir bölge olacak burası. Büyükşehirin de yaptığı çalışmada, Anadolu Yakası’nın konumlandırılmış merkez bölgelerinden bir tanesidir. Zahalit projesi de aslında bunun için çizilmiştir. Ulaşımı, havaalanı ve marinanın yapılmasıyla beraber burası çok farklı bir prestij bölgesi haline gelecektir diye düşünüyoruz.

Ofis bloklarında fiyatlar…

Ofis bloklarında metrekare birim fiyatlarının 6 bin 800 lira ile 10 bin lira arasında değiştiğini söyleyen Yılmaz, 1,5 sene içerisinde ofisleri teslim etmiş olacaklarını da belirtti.

Pendik’e Türkiye’nin 3. büyük caddesi yapılacak

Ziya Yılmaz, 206 dönüme sahip arazide konumlandırılacak olan projeyi şöyle anlattı:
“3000 bağımsız bölüm ve 1200 metrekarelik caddeden meydana gelecek proje, ülkemizin tek planlanmış caddesi olacak. Anadolu Yakası’nda bir Alemdağ bir de Bağdat Caddesi vardır. Ama Pendik'te inşa edeceğimiz proje; mağazaların, otoparkların, hayvanat bahçesinin de olacağı muazzam kurgulanmış 5 milyon insana hitap edecek bir cadde olacak.” dedi ve sözlerini bitirdi.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Ayşe Özlem KURUCA/Emlakdream.com
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI