27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaTüm HaberlerDünyanın en muhteşem havuzları

Dünyanın en muhteşem havuzları

Dünyada 12 farklı şehirdeki otellerin yüzme havuzları farklı ambians ve manzaralarıyla görenleri hayran bırakıyor.

İspanya Barcelona, Endonezya Bali Adası, Tanzanya Serengeti Ulusal Parkı, İtalya Como Gölü, İngiltere Londra, Kanada Toronto, Karaipler Turks and Caicos Adaları ile Atlantis Paradise, İsveç Göteborg, Meksika Campeche, Yeni Zelanda Waiheke ve Singapur’daki otellerin havuzları gerek manzaraları gerekse de ambianslarıyla görenleri kendilerine hayran bırakıyor. İşte o oteller:

Marina Bay Sands Otel’inin havuzu – Singapur

Otelin çatısında bulunan ve sonsuzluk hissi veren havuz tam 150 metre uzunluğunda ve yüzerken Singapur’un panaromik manzarasını tepede izleme keyfi sunuyor. Havuzdan sadece otelde kalanlar faydalanabiliyor.

Hacienda Uayamon Hotel Campeche – Meksika

Campeche şehrine 30 kilometre mesafede bulunan butik hotel Hacienda Uayamon 1700 yılında inşa edilmiş. Binanın çatısı olmayan makina odasında bulunan bu yüzme havuzu küçük olmakla birlikte tarihi sütunlarla birlikte hoş bir ambians sunuyor.

Amanyara Villas Hotels – Turks ve Caicos Adaları – Karaipler

Karayipler’deki otel müşterilerine sunduğu sonsuz lüksle birlikte denize kıyı konumdaki havuzunun yakaladığı açıyla birlikte sonsuzluk hissi uyandırıyor. Şubat – mart ve nisan aylarında otelde konaklayanlar havuzda yüzerken göç eden kambur balinaları seyretme imkanına sahip oluyorlar.

Ohla Barcelona Hotel – Barcelona – İspanya

Otelin çatısındaki yüme havuzunda yüzenler Barcelona’ya tepeden bakıyorlar ve yüzyıllardır bir türlü tamamlanamayan Sagrada Familia Kilisesini seyrediyorlar. Otelin binası eskiden saray olarak kullanılıyormuş.

Hanging Garden of Bali – Bali – Endonezya

Adanın Payangan bölgesinde bulunan otelin saman çatılı villalarında uyananlar bu tropik cennetin doyumsuz manzarasını seyrediyorlar.

Four Seasons Safari Lodge Hotel – Serengeti – Tanzanya

Dünyaca ünlü doğal yaşam parkı Serengeti’de bulunan otelde kalanlar için safariye çıkmaya pek gerek kalmıyor, otelin sonsuzluk hissi veren havuzunda yüzerken filleri, aslanları, zürafaları seyredebiliyorsunuz.

Delamore Lodge Hotel – Waiheke Adası – Yeni Zelanda

Havuz, otelin bulunduğu tepelik alanların birinin hemen kenarına kurulmuş ve ısıtmalı olup bulunduğu açı itibarıyla sonsuzluk hissi yaratıyor.

Grand Hotel Tremezzo – Tremezzina – İtalya

100 yıllık bir otel olan Tremezzo; Como Gölü’nün batı kıyısında bulunan muhteşem manzarasını otelin su içinde su olarak açıklanan havuzundan seyretme imkânı sunuyor.

Shangri La at the Shard Hotel – Londra – İngiltere

Otelin 24 derece tutulan havuzundan Buckingham Sarayı, Parlamento Binası, Aziz Paul Katedrali’nin doyumsuz manzarasını izleyebilirsiniz.

Thompson Hotel – Toronto – Kanada

2010 yılında açılan otelin ısıtılan havuzundan Toronto’nun ve Ontario Gölü’nün panaromik manzarasını seyredebilirsiniz.

Upper House Hotel – Göteborg – İsveç

Camla çevrilen ve ısıtılan havuzdan şehrin manzarasının tadını çıkarabilirsiniz.

Atlantis Royal Towers Autograph Collection Hotel – Paradise Adası – Bahamalar

Okyanus temalı otelin 11 havuzu bulunuyor. Her havuzn farklı özelliği bulunuyor. Dileyen Maya Tapınağı temalı havuzda yüzerken dileyenler de Grotto Pool ile çağlayanların keyfini yaşıyor. Havuzların 10 tanesi ailelere açıkken 1 tanesi sadece yetişkinlere! hizmet veriyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI