23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerDünya Mimari Festivali’nden iki Türk projesine ödül

Dünya Mimari Festivali’nden iki Türk projesine ödül

Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat üreticilerinden GROHE’nin katkılarıyla Singapur’da düzenlenen Dünya Mimari Festivali’nde Türkiye’den katılan  iki proje ödül kazandı. “Tamamlanan Dini Bina” kategorisinde, EEA (Emre Arolat Mimarlık) tarafından gerçekleştirilen Sancaklar Cami ve “Geleceğin Ofis Projesi” kategorisinde Tabanlıoğlı Mimarlık tarafından projelendirilen Selçuk Ecza Genel Merkezi, ödül kazanan projeler oldu.

Dünyanın dört bir yanından mimar ve tasarımcıların katılımıyla gerçekleştiriken 6.  Dünya Mimari Festivali bu yıl Singapur Marina Bay Sands Otel’de düzenlendi.  Üç günlük etkinlik boyunca, GROHE ürünlerinin kullanıldığı projeler farklı kategorilerde yarıştı ve dünyanın dört bir yanındaki çeşitli mimari projelere verilen ödüllerden ikisini Türkiye’den katılan projeler kazandı.

Dünya Mimari Festivali’nde verilen ödüllerden dördünü, Türkiye’nin de bağlı olduğu GROHE’nin Ortadoğu ve Afrika bölgesindeki projeler aldı. Türkiye dışındaki bu iki ödül, Lübnan ve Kuveyt’teki projelere verildi. MZ Architects tarafından tasarlanan Lübnan’daki Meditasyon Evi,  “Gelecek Ev Projesi” kategorisinde en büyük ödülü alırken AGi Architects’in Kuveyt’te bulunan Yeni Sulaibikhat Tıp Merkezi projesi de “Gelecek Sağlık Projesi” ödülüne layık görüldü.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI