23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriDoğayla İç içe '' Elmas Teras Kemerburgaz''

Doğayla İç içe ” Elmas Teras Kemerburgaz”

Faaliyetlerine 1974 yılından beri devam eden Elmas Yapı'nın İstanbul'un yeşili en bol, ormana en yakın bölgesi Kemerburgaz'da hayata geçirdiği yeni projesi Elmas Teras, butik konseptli bir proje olarak tasarlandı. 4000 m2 alan üzerine inşa edilen projenin teslim tarihi Mayıs 2017 olarak öngörülüyor. Standartları yüksek bir yaşam alanı sunabilmek için dairelerde birinci sınıf ürünlerin kullanıldığı Elmas Teras Kemerburgaz'da aire tapuları yatırımcısına hemen teslim ediliyor.

Elmas Teras Fiyatları

Belgrad Ormanı'na komşu olan Elmas Teras Kemerburgaz projesinin fiyatları 500 bin TL-1 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.

Elmas Teras Daire Tipleri

İki blokta 45 daireden meydana gelen projede  2 adet ticari alan ve 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor. 11 adet bahçe katı, 18 adet normal daire, 16 adet çatı dubleksi farklı daire seçenekleri Elmas Teras'ta mevcut. Daire büyükleri 59 – 158 m2 arasında değişiyor.

Elmas Teras Ödeme Planı

Elmas Yapının bol yeşil alan sahip yeni projesi Elmas Teras Kemerburgaz'dan daire satın almak isteyenler için daireler, banka kredisine uygun durumda.

Elmas Teras Nerede

Belgrad Ormanı'na komşu olan Elmas Teras Kemerburgaz, çevreyolu, 3. havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarına yakınlığı ile ulaşım açısından avantaj sağlıyor. Maslak, Levent, Sarıyer ve Kağıthane'ye sadece 15 dakikada ulaşmak mümkün.

Elmas Teras Sosyal Yaşam

Kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, kafe, çocuk oyun alanı, çocuk parkı, ortak bahçe, otopark ve dinlenme alanıyla yemyeşil doğanın içinde her türlü aktivitede bulunma fırsatı vaad ediyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI