16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerDoğan Dağ: Rekora koşuyoruz

Doğan Dağ: Rekora koşuyoruz

Emlak Konut GYO'nun 20 yıl vadeyle konut kampanyasına ilişkin  Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ “Rekora koşuyoruz” açıklamasında yaptı.
Emlak Konut'un başlattığı GYODER'in destek verdiği Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyasına Tual Adalar ve Tual Bahçekent gibi projeleriyle katılan Dağ Mühendislik projelerinde yüzde 5 peşinattan sonra sıfır faizle 5 yıl, 0,45 faizle 10 yıl, 0,79 faizle 20 yıl taksit imkanı sunuluyor.

"Yabancıya KDV'siz konut sektörü canlandırır"
Yabancıya KDV'siz konut ve işyeri satışı düzenlemesi hakkında ise Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, "Bu karar sektörü canlandırır."dedi.
Doğan Dağ, “ Yabancıların Türkiye'deki konutlara ilgisini artırır. Tabi burada 1 milyon dolarlık baraj önemli. Bu rakam belki biraz aşağıya çekilebilir. İşin sonunda bu tarz bir desteğin, gayrimenkul sektörüne çok büyük bir katkı sağlayacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.
 

PROJE BİLGİ FORMU

Burak Öz
Burak Öz
İstanbul Matbaa Meslek Lisesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fotoğraf Bölümü önlisans, Selçuk Üniversitesi Gazetecilik lisans, Marmara Üniversitesi Genel Gazetecilik yüksek lisans mezunu. 1990'larda öldürülen gazetecileri konu alan yüksek lisans tez çalışması var. Bugüne kadar Hürriyet (staj), BirGün, Karşı gazetelerinde ve çeşitli internet sitelerinde yüzlerce haberi imzalı ve imzasız şekilde yer aldı. Sarı Basın Kartı taşıma hakkını yaklaşık 10 yıl önce kazandı. Orta düzey İngilizce, 10 parmak F klavye, Photoshop bilgisine sahip.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI