29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriDKY On Kağıthane'de 36 ay faizsiz taksit!

DKY On Kağıthane’de 36 ay faizsiz taksit!

'Hayata açık' sloganı ile yeni bir konsept geliştidren DKY İnşaat, konut sektörüne farklı bir bakış açısı getiren bu konsepteki ilk projesini Kağıthane'de inşa ediyor.

Yeni bir şehirli yaşam külrürü yaratmayı hedefleyen DKY İnşaat'ın, DKY On Kağıthane projesinin benzer projelerden önemli farklılıkları bulunuyor. Bunlardan biri fonksiyonellik. DKY On projesinde yaşam alanlarını farklı kullanım bekletilerine göre değiştirmek mümkün. Salonunuzda bulunan dolap küçük bir hareketle tam donanımlı bir çalışma alanına dönüşüyor. Çalışma odası olarak planladığınız odanız, modüler sistemler sayesinde misafir yatak odasına dönüşüyor.

Projede paylaşım ve sosyalleşmeye de büyük önem veriliyor. Site sakinleri kimi zaman bir eşyasını, aracını ya da bi yeteneğini diğer sakinlerle paylaşabilirken, teknoloji desteği ile daha sosyal bir hayat da yaşayabiliyor. 

Toplam 205 adet konuttan meydana gelen DKY On Kağıthane projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ile 86 metrekare arasında değişiyor. DKY On projesinde ticari alan ve ofisler henüz satışa açılmadı.

DKY On Kapıthane'de fiyatlar

DKY On Kağıthane projesinde daire fiyatları 309 bin liradan başlayarak yükseliyor. DKY On Kağıthane projesinde 10 bin lira peşinatla konut sahibi olunabiliyorç 36 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunulan projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI