23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriDKY Kartal'da 0 Peşinat 0 Faiz

DKY Kartal’da 0 Peşinat 0 Faiz

DKY İnşaat tarafından İstanbul'un geleceği en parlak bölgelerinden biri olan Kartal'da inşa edilecek DKY Kartal konut projesi 4 blokta 331 daireden meydana geliyor.

Kartal’ın ayrıcalıklı bölgesinde, içinde AVM’den kültür merkezine kadar her şeyin yer aldığı dev bir kompleks hayata geçiyor. DKY Kartal; konut, ofis ve konutların altında yer alan Metro Gross Market’ten oluşan dev kompleksin en önemli parçalarından biri. Bu büyük oluşum, evlerinizin değerine değer, yaşamınıza da büyük bir dinamizm katacak. 

2+1,5’tan 5+1,5’a yepyeni bir daire kavramı DKY Kartal’da sizi bekliyor. Ailelerin ihtiyaçlarına göre tasarladığımız ferah, kullanışlı, güneş alan evlerimiz kayıpsız mimariyle inşa ediliyor, sahip olduğunuz hiçbir metrekare boşa gitmiyor. Üstelik evinizdeki camla kapanabilen balkon size fazladan yaşam alanı kazandırıyor. Bu yüzden DKY Kartal’ın yeni nesil evleri +1,5 olarak adlandırılıyor. 2+1,5’tan, 5+1,5’a uzanan geniş daire seçenekleriyle DKY Kartal size bir evden daha fazlasını sunuyor. 

DKY Kartal’da bir evden beklediğiniz her şeyin daha fazlası var. Daha güzel bir manzara, daha geniş ve konforlu evler, daha büyük yemyeşil parklar, daha fazla aktivite, daha iyi bir konum, daha yüksek tavanlar, kolay ulaşım ve daha değerli bir yatırım.

DKY Kartal Sosyal Alanları
DKY Kartal’ın tam kalbinde yeşilin her tonunu görebileceğiniz çiçek bahçeleri, ağaçları, yemyeşil çimenleri, su kanalları, çocuk oyun alanları, bisiklet yolları, koşu parkurlarıyla çevrili devasa bir yaşam parkı bulunuyor. DKY Kartal sakinleri için buluşma noktası haline gelecek olan ve içinde birçok aktivitenin yer alacağı yaşam parkında, yaz akşamlarınız için açık hava sineması, kış akşamlarınız içinse komşularınızla karşısında sıcak sohbetlere dalacağınız açık hava şöminesi bile var. Şehirde hasret kaldığınız doğal yaşama ve sosyalliğe DKY Kartal’da bir tık daha yakın olacaksınız.

DKY Kartal’da Pazartesi’den Pazar’a her günü hakkıyla yaşayabileceğiniz sınırsız aktiviteler sizi bekliyor. Üstü kapanarak yaz-kış kullanılabilen yüzme havuzu, spor ve SPA kompleksi, hobi alanları, çocuk oyun alanlarıyla bütün ihtiyaçlarınız için dev sosyal tesis… DKY Kartal’da her günün keyfini bir tık daha fazla yaşayacaksınız.

DKY Kartal’da hobilerinizi gerçekleştirmeniz için size geniş alanlar ayrıldı. Dilediğinizce kullanabileceğiniz hobi alanlarında hoşça vakit geçirebilecek, hafta sonlarınızı daha verimli geçirmenin mutluluğunu yaşayacaksınız. İster çocuğunuzla maket uçağınızı uçurun isterseniz hobi bahçenizde kendi çiçeklerinizi, hatta taptaze sebzelerinizi yetiştirin. Üstelik çocuklarınız için doğum günü ve özel günleri kutlayabileceğiniz parti odası da sizi bekliyor.

DKY Kartal Ofis 
DKY Kartal’ın prestijli ofisleri iş ortamınızı daha verimli hale getirmek ve çalışanlarınızın motivasyonunu yüksek tutmak için tasarlandı. Manzaraya bakan, her zaman güneş ışığı alan ferah, konforlu ofislerde çalışmanın da tadı başka. İşinizin ihtiyaçlarına göre uyarlanabilir, sınırsız seçenek sunan DKY Kartal Ofis, sizin de işinize verimlilik katarak iş hayatınızın tanımını değiştirecek. Ofisten bir tık daha fazlasını bekleyen iş dünyasının yıldızları DKY Kartal Ofis’te buluşuyor.

DKY Kartal Daire Seçenekleri
Projede 2+1,5 daireler 98 ila 123 metrekare, 3+1,5 daireler 113 ila 185 metrekare, 4+1,5 daireler 119 ila 175 metrekare, 5+1,5 daireler 151 ila 180 metrekare, 6+1,5 daireler ise 217 metrekare büyüklüğe sahip. 7 bin metrekarelik dev yaşam parkı bulunan projenin inşaat alanı 136 bin metrekare, satılabilir alanı ise 75 bin metrekare olarak belirlendi.

DKY Kartal Fiyatları
Projede 2+1'lerin fiyatları 781 bin liradan başlıyor. 0 peşinat 0 faiz kampanyası kapsamında kişiye özel ödeme imkanlarından faydalanabileceğiniz projede peşin ödemelerde de %15'lik bir indirim söz konusu.

DKY Kartal Nerede
DKY Kartal, Kartal’ın en kolay ulaşım sunan noktasında hayata geçiyor. D-100 ve çevreyolu bağlantısının kesiştiği yerde yükselen bu benzersiz proje Boğaziçi Köprüsü’ne 22, FSM Köprüsü’ne 25 dakikalık mesafede. Aynı zamanda metro istasyonuna da komşu olan, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 19 km, Kartal Deniz Otobüsü İskelesi’ne 4.5 km, sahil yoluna 3.6 km yakınlıkta olan eşsiz konumuyla kara, deniz ve hava ulaşımının tam ortasında yer alıyor. Üniversiteler, hastaneler, seçkin AVM’ler ve iş merkezleri ile çevrili olan DKY Kartal mükemmel konumuyla beklentilerinizin bir tık üzerine çıkıyor.


 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI