19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriDivan Residence At G Tower, Erişebilir Lüksü Sunuyor

Divan Residence At G Tower, Erişebilir Lüksü Sunuyor

Basın Ekspres Yolu’na getirdikleri yapı ve hizmet kalitesini, yeni projeleri ile devam ettirmeyi hedefleyen Mar Yapı ve Divan GrupDivan Residence at G Tower projesini düzenlenen basın toplantısıyla tanıttı.Toplantının ardından Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök ve Divan Grubu CEO’su Richard Appelbaum Emlakdream.com Yayın Yönetmeni Ayla Özer'in sorularını yanıtladı.

 Divan Residence at G Tower'da Divan Kalitesi Yansıtılacak

Basın Express Yolu'nun en gözde projelerinden biri olan Divan Residence at G Tower'da Divan otelinin kalite anlayışı yansıtılacak. 7/24 servis, housekeeping, vale hizmeti, turizm acenteları servisi ve 3 bin metrekarelik spor merkezinin kullanımı gibi birçok avantajı içerisinde barındıracak olan proje erişilebilir lüks anlayışı ile yola çıkıyor.

432 konuttan meydana gelene Divan Residence at G Tower projesinde 1+1, 2+1 ve 1+1.5 daire seçeneği bulunuyor. Konutların büyüklükleri ise 60 – 106 metrekare arasında değişiyor. Mar Yapı, bu projesi ile Basın Express Yolu üzerinde 700 konuta ulaşacak.

'Erişilebilir Lüks: Divan Residence at G Tower'

'Erişilebilir lüks' kavramını tanımlayan Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, 'Uzun  ve kaliteli yaşam tarzını ucuza, erişilebilir fiyatlarla sunacağız' dedi.  Basın Express Yolu'nun İstanbul'un yükselen değeri olduğuna inanan Özkök, 'Basın Express; Sahil Yolu – E – 5, TEM ve kuzey marmara yolunun kesiştiği ana halter üzerinde. bu bölgede yapılacak projeler metro ile daha da değerlenecek' dedi.

Divan Residence at G Tower Fiyatları 370 bin TL'den Başlıyor

Divan Residence at G Tower' satış fiyatları 370 bin TL'den başlıyor. 2018'in son çeyreğinde teslim edilecek olan projesinin prim potansiyeline değinen Mümir Özkök, rakamların teslime kadar 11 bin TL'ye çıkacağı görüşünde:

"2009'da 1 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunduğumuz projemiz, şu an 8 bin TL civarında. Bu daha da yukarı çıkacak. Rakamların 11 bin TL'ye kadar yükselmesini bekliyorum'

Divan Residence at G Tower'da Lüksün Bedeli: 300 TL'den Başlıyor

Divan Residence at G Tower projesinde aidatlar ise metrekare başına 4,5 – 5 TL arasında olacak. En düşük aidat bedeli ortalam 300 TL olması planlanıyor. Divan Residence at G Tower'da peşin ödemelerde %15 lansman indirimi mevcut. 

'Evin konforu ve Divan'ın Kalitesi Birlikte Sunuluyor'

Divan Residence at G Tower, Mar Yapı – Divan işbirliğinin hayata geçirdiği 4. proje. Divan Grubu CEO’su Richard Appelbaum, Divan Residence at G Tower'ın konut sektörüne yeni bir boyut getirdiğini belirterek, 'insanlar kendi mahrimeyetinde yaşarken aynı zamanda 5 yıldızlı otelin konforunu yaşayacaklar bu proje divan otel ile doğrudan bağlantılı olacak. Erişebilir fiyatlarla lüks alabilecekler.  Bir yandan divanın kalitesi bir yandan ev konforunu birlikte yaşyabilecekler' dedi. 

'Divan Olarak Önceliğimiz, Kalitemizi Yansıtabilmek'

Divan olarak işbirliği yaptıkları firmalar konusunda seçici davrandıklarını, nicelik değil niteliğe önem verdiklerinin altını çizen Divan Grubu CEO’su Richard Appelbaum, 'uzun vadede aynı ortaklarla devam etmekten yanayız. Bizim için önemli olan nicelik değil nitelik. Bu yüzden çok fazla projede yer almıyoruz. Bizim için önemli olan Divan kalitesini ve seçkinliğini yansıtacak özgün projelerde yer almak' dedi.   Richard Appelbaum işbirliği yaptıkları firmalar ve projeler ile ilgili kriterlerini; lokasyon, ortakların yapısı ve yapılacak olan tesislerde divan kalitesinin verilip verilemeyeceği olarak sıraladı.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI