24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriDenizİstanbul'da Çok Cazip Ödeme Koşulları

Denizİstanbul’da Çok Cazip Ödeme Koşulları

Beylikdüzü konut projelerinden olan Denizİstanbul, Yakuplu'da 108 bin metrekarelik arsa alanına sahip büyük bir proje. Keleşoğlu Holding tarafından hayata geçirilen Denizİstanbul projesinde fiyatlar 285 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor. Deniz İstanbul projesinde %25 peşinat ile 60 ay vade üstelik %0.42 vade farkı ile ev sahibi olmak mümkün.

Deniz İstanbul Daire Seçenekleri

İstanbul'un deniz kıyısındaki en büyük projelerinden biri olan Denizistanbul 1 milyon 200 metrekarelik bir alan üzerinde 4 bin 610 daire ve 319 villadan oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu projede daire büyüklükleri 81 – 199 metrekare aralığında değişiyor.

Deniz İstanbul Sosyal Donatılar

Deniz manzaralı Denizistanbul projesi; okul, hastane, cami, home office, AVM, plaj ve restoranlar ile geniş sosyal donatılara sahip. Deniz İstanbul projesi ayrıca; çocuklar için oyun alanları, yüzme havuzları, fitness merkezi, sauna gibi sosyal alanları içerisinde barındırıyor.

Deniz İstanbul Fiyatları

Deniz İstanbul projesinde satış fiyatları 285 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor.

Deniz İstanbul Ödeme Seçenekleri

Kişiye özel cazip ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede; %25 peşinat ile 60 ay vade üstelik %0.42 vade farkı ile ev sahibi olmak mümkün.

Deniz İstanbul Nerede

Beylikdüzü'nde inşa edilen Deniz İstanbul, devasa bir alana sahil kasabası olarak inşa ediliyor. Deniz İstanbul, Beylikdüzü'nün gelişen bölgesi Yakuplu'da yükseliyor

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI