22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriDeniz İstanbul’da Çifte Ramazan Fırsatı

Deniz İstanbul’da Çifte Ramazan Fırsatı

Keleşoğlu Holding tarafından  İstanbul’un en büyük sahil kasabası mottosuyla Yakuplu bölgesinde hayata geçirilen Deniz İstanbul projesinin yeni etabı Mercan Konakları’nda Ramazan’a özel çifte fırsat imkanı sunulmaya başladı. Kişiye özel hazırlanan ödeme planı ile birlikte konut kredisiyle 120 aya, Keleşoğlu Holding bünyesinde uygulanan finans sistemiyle 60 aya yayılan farklı ödeme seçenekleri ile birlikte Ramazan ayına özel yüzde 10 peşinat 60 ay ya da alternatif olarak  peşinat sonrası 24 ay için 0 faiz uygulanıyor.

Deniz İstanbul Mercan Konakları’nda ev sahibi olmak isteyen herkese uygun daire seçenekleri var
İster oturmak için ister yatırım amaçlı olarak  ev sahibi olmak isteyenlere; denizin, yeşilin, huzurun ve komşuluğun yakınlığını sunan Mercan Konakları’nda  1+1 daireler 66 metrekare ile  75 metrekare büyüklüklerinde tasarlandı . 2+1 dairelerde de 90 ve 144 metrekare olmak üzere 2 farklı seçenek sunuluyor. Mercan Konaklarında 133 ve 193 metrekare büyüklüğünde 3+1 daireler ile 213 metrekareden başlayan 4+1 daire seçenekleri de bulunuyor.

Deniz İstanbul Mercan Konakları etabında satış fiyatları 299 bin liradan başlıyor.

Keleşoğlu Yönetim Kurulu’nun 29 yaşındaki genç Üyesi Fuat Keleş, “1 milyon 200 bin metrekare alana yayılan, Ege ve Akdeniz kıyılarındaki yaşam konforunu İstanbul’da sunan Deniz İstanbul, Yakuplu’nun benzersiz havasını, yeşil ile mavinin iç içe geçtiği doğal ortamını da beraberinde sunuyor.Her katta 2 daire ve üç cephe avantajı bulunan Mercan Konakları, 5 ve 8 kat arasında yüksekliği bulunan blok yapısına sahip. Bloklar arasındaki mesafenin 25 ile 60 metre arasında değiştiği ve kişi başına ortalama 15 M2 yeşil alanı ile Avrupa’daki benzer yaşam alanlarının üzerinde projelendirilen Mercan Konakları, akarsuları, peyzaj alanları ve plajı ile her mevsim tatil tadında bir yaşam vadediyor. İstanbul’un en konforlu yaşam alanını sunan, emsal projelere göre imar hakkının en az kullanıldığı bir etap olan Mercan Konakları, 60 bin metrekare büyük bir alan üzerinde sadece 368 daireye sahip. Deniz kenarı kafeleri ve restoranları, hızmete açık West İstanbul Marina’sı, okul, hastane, 5 yıldızlı otel, AVM ve 1.5 kilometrelik sahili ile Denizİstanbul benzersiz bir proje. Bizde bu benzersiz projesi için Ramazan ayına özel çifte fırsat uyguluyoruz ve yüzde 10 peşinat 60 ay veya peşinat sonrası 24 ay için 0 faiz avantajını devreye alıyoruz.” dedi.

Selen Ekerbiçer / Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI