28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaFırsat ProjeleriDenge Yapı'dan Ramazan'a özel kampanya!

Denge Yapı’dan Ramazan’a özel kampanya!

Denge Yapı tarafından İstanbul’un en hızlı gelişen lokasyonlarından Sancaktepe’de yapımı tamamlanan Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde yaşam başladı. 

Ataşehir Finans Merkezi’ne 14 dakika uzaklıkta
 
Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada, TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika mesafede bulunuyor. Her iki proje de, Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Ataşehir Finans Merkezi'ne 14 dakika ve Boğaziçi Köprüsü’ne 20 dakika uzaklıkta yer alıyor.

 “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde”

Denge Yapı, kiradan kurtulup kendi evinde yaşamak isteyen ya da yeni bir ev hayali kuranlar için Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde 11 Ayın Sultanı Ramazana yakışır bir kampanya yaptı.

Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’dan ev sahibi olmak isteyenlere Ramazan ayına özel bir kampanya yaptıklarını söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” adını taşıyan kampanya kapsamında daire bedelinin yüzde 25’ine denk gelen peşinat tutarı 1 yıl ertelenirken, borcun kalan yüzde 75’lik kısmı için kredi kullanılabiliyor. Kampanya boyunca Mahal Sancaktepe’de 1+1 dairelerin fiyatı 150 bin liradan, Mahal Sancaktepe Ada’da ise 2+1 A tipi dairelerin fiyatı 216 bin liradan başlıyor” diye konuştu.  

Doğa ile iç içe bir yaşam 

Sunduğu sosyal imkanlar ve doğayla bütünleşen peyzaj alanı ile site sakinlerine dopdolu bir yaşam sunan Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada'da açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, yürüme ve koşu yolları, çocuk oyun alanları, süs havuzları, kamelyalar, basketbol, voleybol ve mini futbol alanı ve ortak spor alanları, meyve bahçeleri, kapalı sosyal tesiste bay / bayan sauna ve fitnessclub ile kapalı havuz bulunuyor. Ayrıca 7/24 güvenlik hizmeti, kapalı otopark ve açık otoparklar da yer alıyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ 
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI