19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriDenge Towers, Kira Getirisinde İddialı!

Denge Towers, Kira Getirisinde İddialı!

Denge Yapı'nın Sancaktepe projesi Denge Towers, fiyatlarının yanında kira getirisinde de çok iddialı. Yatırımcısına yapacağı prim ile kazandırmayı hedefleyen Denge Towers, kira geliri ile bu getiriyi arttıracak. 

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Denge Yapı projesi olan Denge Towers, Sancaktepe'nin en gözde lokasyonunda yükseliyor. Ticaretin kalbinde inşa edilen proje lokasyonu ve kalitesi ile yatırımcılarına, prim markıyla birlikte kira getirisi de sunuyor. Denge Towers projesinden 351 bin TL'ye daire alan yatırımcı 2 bin TL'ye kadar kira geliri elde edebilecek. 

Denge Towers'ta 2 Bin TL Kira Geliri

Geçtiğimiz günlerde, 120 ay vade %0.70 vade farkı kampanyası başlatan Denge Towers, yüzde 15 peşinat ile ev sahibi yapmaya devam ediyor. Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram konuyla ilgili olarak, 'projedeki daireler fiyatına göre yüksek kira getirisi sağlıyor. Denge Towers'tan ev alanlar yakın zamanda çok kazanacak. Şu anda projemizden 351 bin TL'ye alınan evlerde 2 bin TL'ye kadar kira geliri elde edilebiliyor. İddia ediyoruz ki, kira getirisi en yüksek proje Denge Towers olacak' ifadelerini kullandı. 

'Herkesi Ev Sahibi Yapmak İstiyoruz'

Herkesi ev sahibi yapmak istediklerini ifade eden Abdullah Bayram, “Ev sahibi olmak isteyen herkes, bu kampanyadan yararlanmalı. Kaçırılmayacak bu fırsatla ev sahibi olabilmek artık çok kolay. Sadece yüzde 0,70 vade farkı ödeyerek taksitlerinizi 120 aya kadar uzatıyoruz. Bu tarihi fırsat kaçmaz” dedi.

Denge Towers Daire Tipleri

6 bin 40 metrekare arsa alanı üzerine konumlandırılan Denge Towers'ın yatırım bedeli ise 60 milyon TL. Üç farklı tipte inşa edilen Denge Towers'da daire tipleri; 1+1, 2+1 ve 3+1. Toplam 120 konutun inşa edileceği projede 40 adet ticari ünite bulunuyor. 

Denge Towers satış fiyatları

Denge Towers satış fiyatları 351 bin TL'den başlıyor, 688 bin TL'ye kadar çıkıyor. 2+1 dairelerin fiyatları ise 473 bin TL'den başlıyor.

Denge Towers Lokasyonu

Sancaktepe'nin merkezinde yer alıyor Denge Towers, ?kolay ulaşımı ve merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. TEM-Kartal bağlantı yoluna iki dakika, Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne ise 18 dakika uzaklıkta yükselen  Denge Towers, metroya 300 metre uzaklıkta.

Denge Towers Sosyal Donatılar

Sunduğu sosyal imkanlarla da dikkat çeken projede; kapalı otopark, fitness salonu, sauna, güvenlik, basketbol sahası, AVM’ye asansör ile ulaşım, seyir terası, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar da yer alıyor.

Denge Towers  projesi ile ilgili projenin adresi, konumu, lokasyonu, teslim tarihi, satış fiyatları, kat ve vaziyet planları, projeye ait resimleri, projenin reklam ve tanıtım videoları, projenin bulunduğu çevredeki okul, hastane ve alışveriş merkezleri gibi bilgilerle ile birlikte projeye ait haberleri ve projeyi inşa eden Denge Yapı firmasına ait haberleri bulabilirsiniz.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI