23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriDekon Suadiye Ametist Projesinde %20 İndirim

Dekon Suadiye Ametist Projesinde %20 İndirim

Dekon İnşaat tarafından hayata geçirilen Dekon Suadiye Ametist projesinde Aralık 2016'da yapılacak olan teslimler öncesi %20 indirim kampanyası başlatıldı. Bu özel projede daire sahibi olmak isteyenler liste fiyatından %20 indirim ile ev sahibi olabilecek.

Dekon Suadiye Ametist Nerede

Bağdat caddesine 350 metre mesafede yükselen Dekon Suadiye Ametist, Emin Ali Paşa Caddesi, Turşucudere sokakta inşa ediliyor.

Dekon Suadiye Ametist Sosyal Olanaklar

Dekon Suadiye Ametist projesi; yüzme havuzu, fitness salonu, sanat galerisi, spa, zen bahçesi, kapalı otopark ve daha birçok zengin sosyal olanağıyla size, İstanbul'un merkezinde konforlu bir hayat sunacak. 

Dekon Suadiye Ametist Daire Seçenekleri

Dekon Suadiye Ametist projesi toplam 5.500 m2 alan üzerine inşa ediliyor. Proje toplam 3 blok ve 152 daireden oluşmaktadır. 90 m2' ile 233 m2 aralığında, 2+1, 3+1 daireler ile 3+1 ve 4+2 teraslı, deniz manzaralı dubleks daireler bulunmaktadır. 

Dekon Suadiye Ametist'te %20 İndirim

Dekon Suadiye Ametist projesinde Aralık 2016'da yapılacak olan teslimler öncesi %20 indirim kampanyası başlatıldı. Bu özel projede daire sahibi olmak isteyenler liste fiyatından %20 indirim ile ev sahibi olabilecek.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI