22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerDAP'tan 10 Bin Kişiye Ekmek!

DAP’tan 10 Bin Kişiye Ekmek!

Emlak Konut GYO ile Kartal’ın en prestijli projesi olan İstmarina’da  toplamda 10 bin kişinin ekmek kapısı olan şirket, yaz dönemi kampanyalarının yanı  sıra teslim süreçleriyle gündemde olacak. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yatırım planlarını yaparken takvimin sağlıklı işlemesi için her türlü senaryoya karşı hazırlık yaptıklarını ve bugüne kadar işlerin aksamadan ilerlediğini dile getirdi. 1 Kasım seçimleriyle birlikte belirsizliğin geride kaldığını hatırlatan Yılmaz, 2016 yılının kayıp yılı olmaması için herkesin elbirliği ile çalışması gerektiğini, kendilerinin de yatırım planlarını bir bir devreye soktuklarını anlattı. 
 
İstMarina bloklarında çalışmaların devam ettiğini söyleyen Yılmaz, alt yapı çalışmalarının ardından  bin olan işçi sayısının 2.500'e kadar çıkartıldığını, dev projede 7.500 kişinin dolaylı da olsa hizmet verdiğini kaydetti. İstMarina projesinin şantiyesinde gece vardiyası dahil 10 bin kişinin ekmek yediğine dikkat çeken Ziya Yılmaz,’’ Bu nedenle ekonominin lokomotifi olan inşaat sektörünü herkes gözbebeği gibi görüp koruyup, gözetmelidir'' uyarısında bulundu. 
KDV başta olmak üzere inşaat sektörünün sıkıntılı olduğu konularla ilgili hükümetle temasta olunduğunu dile getiren Yılmaz, sorunların köklü bir şekilde çözümü adına yapılan çalışmalara katkıda bulunmaya hazır olduklarını kaydetti.
 
Ofis satışları devam ediyor
2015 yılında alt yapı çalışmaları sona eren İstMarina’nın inşaatı hızla ilerliyor. Projede yer alan 1.501 konutun yüzde hemen hemen hepsi satıldı.  Ofis ve ticari alanların satışı da devam ediyor. Geçen yıl sonunda metrekaresi 6.800 ile 10.000 lira arasında olan ofislerde primlenme süreci de devam ediyor. Projenin yanı başındaki 30 bin metrekarelik alanda hizmete girecek olan hastanenin inşaatı da devam ediyor. DAP Holding, bu hizmet için Acıbadem Sağlık Grubu ile görüşmeler yapmış ve 171 milyon 100 bin liralık bir bedelle satışı gerçekleştirmişti. AVM konusunda da pazarlama süreci devam ediyor.
 
DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın üzerine titrediği bir başka projeleri de Validebağ Korusunun tam karşısındaki arazi üzerinde yükselecek. Yılmaz ve ekibi ilk göz ağrısı Kartal’da da iki kuleden oluşacak bir proje tasarlıyor. Bu projelerin lansmanının 2016 yılı içinde yapılması planlanıyor. Taksim Petek projesinde anahtar teslimler de gelecek ay (Temmuz 2016 başlıyor. Şirketin Beykoz’da geliştirdiği projesinde de villa konseptli büyük daireler yer bulacak.
 
Mehmet Canıtatlı / Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI