15 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriDAP Yapı İzmir projesi

DAP Yapı İzmir projesi

DAP Yapı'nın İzmir'deki ilk projesi olan DAP İzmir'de ön talep toplama süreci başladı.

DAP Yapı İzmir‘deki ilk projesi olan DAP İzmir‘de 17 ekim 2017’de düzenlenen basına tanıtım toplantısının ardından ön talep toplama sürecini başlattı.

İzmir Bornova’da Atatürk Stadyumu’nun yanıbaşında hayata geçirilecek olan proje 450 milyon TL yatırım değeriyle biri 31 biri de 31 katlı 2 blok halinde tasarlanıyor. Proje; büyüklükleri 37 ile 300 metrekare arasında değişen 707 konut ve ticari ünitelerden meydana gelecek.

DAP Yapı İzmir projesinde ön satış sürecinde satış fiyatları ve ödeme planı

İzmir’e büyük önem verdiklerini belirten ve önümüzdeki dönemde İzmir ve çevresinde 3 milyar liralık projelerini hayata geçireceklerini açıklayan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz; şehirdeki ilk projeleri olan DAP İzmir’de bir sürpriz yaptıklarını söyleyerek fiyatları yarıya indirdiklerini ifade etti. Projeye başlarken metrekare satış fiyatlarını 8 bin ile 11 bin TL arasında planladıklarını aktaran Ziya Yılmaz ön satış sürecinde projenin ilk satılacak yüzde 30’luk kısmında metrekare satış fiyatlarının 4 bin 500 TL’den ve konut fiyatlarının da 199 bin TL’den başlatılması kararı aldıklarını söyledi.

Peşin alımlarda yüzde 8 indirim yapılacak olan projede DAP Yapı yüzde 5 peşinle 36 ay senetle vade farksız satış fırsatı da sunuyor. Daha uzun vadede ödemeyi tercih edenler için de 0.99 vade farkı oranlarıyla 120 aya kadar banka kredisi kullanma imkânı var.

DAP Yapı İzmir projesinde sosyal donatı alanları ve konum

Yaptıkları araştırmalar neticesinde İzmirlilerin balkonlu ev sevdiklerini öğrendiklerini belirten Ziya Yılmaz projede en küçük dairelerde bile minimum 5 metrekarelik balkon olacağını söyleyerek DAP İzmir’in içinde sanat galerisi, moda ve tasarım kütüphanesi, müzik odaları olacağını söyledi. Projede fitness salonu, sauna, alışveriş mağazaları, kafe ve restoran ile kapalı otopark alanları da diğer sosyal donatı alanları arasında öne çıkıyor.

İzmir Bornova’da Atatürk Stadyumu’na komşu konumda yapılacak olan proje; İstanbul – İzmir otoyolunun 2018’de tamamlanmasından sonra İstanbul’a 3.5 saatlik mesafede bulunacak. İstanbul’da yoğun trafik nedeniyle iki yaka arasında geçişlerin bile 2-3 saati bulabildiğini söyleyen Ziya Yılmaz; dünyanın 150 metropol şehri arasında yaşanabilir en iyi 8. şehir seçilen İzmir’de her Türk vatandaşının bir evi olmalı diye düşündüklerini açıklayarak kendisinin de DAP İzmir’den bir daire aldığını söyledi.

DAP İzmir Nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI