19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaManşetDAP Yapı 3 projesinde uyguladığı kampanyayı uzattı

DAP Yapı 3 projesinde uyguladığı kampanyayı uzattı

2017 yılını rekor ciroyla kapatmaya hazırlanan DAP Yapı; 3 projesinde devam eden topraktan senetle satış kampanyasını 19 aralık tarihine kadar uzattı.

2017’yi 1 milyar 100 milyon TL ciro ile kapatmaya hazırlanan DAP Yapı; ikisi İstanbul’da ve biri de İzmir’de olan toplam 3 projesinde uyguladığı topraktan senetle satış kampanyasını gördüğü ilgi üzerine bir hafta daha uzatma kararı aldı. Buna göre İstanbul’da Validebağ Konakları ve Teras Kule projelerinde 60 ay ve İzmir’deki DAP İzmir projesinde 36 ay vade farksız senetle taksit avantajları 19 aralık tarihine kadar uzatıldı.

Emlak editörleri ile bir toplantıda biraraya gelen DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz; 1 milyar 100 milyon TL ciroyla kapatmaya hazırlandıkları 2017’nin kendileri için özel bir olduğunu belirterek bu yıl bugüne kadar satış rakamlarında yakaladıkları en başarılı yıl olduğunu ifade etti. Ülkede istikrarın devam etmesi ve hükümetin ekonomide attığı başarılı adımların neticesinde yılın üçüncü çeyreğinde Türkiye’nin yüzde 11.1 büyüdüğünü dile getiren Ziya Yılmaz olumlu gidişatın artarak devam edeceğini söyleyerek “Küresel ekonomide son dönemde gerçekleşen toparlanma, ekonomilerin ihtiyaç duyduğu reformlar bir fırsat olarak karşımıza çıkıyor. Altyapı yatırımlarının, eğitim ve sağlık imkânlarına erişimin artırılması, finansal kapsayıcılığın ve işgücü piyasasında esnekliğin sağlanması büyük önem arz ediyor. Gayrimenkul sektörünü diğer sektörlerden ayrı tutmamak gerekiyor. Sektörümüzün yaklaşık 240 sektörle bağlantısı bulunuyor. Her alanda gerçekleştirilen yatırımlar tüm sektörleri tetiklediği gibi istihdama da doğrudan katkı sağlıyor” dedi.

DAP Yapı’da iş sonuçları yılbaşında konan hedefleri geçti

2017’ye hızlı bir giriş yaptıklarını aktaran Ziya Yılmaz bu seneyi rekor bir ciro olan 1 milyar 100 milyon liralık satışla kapatacaklarını söyleyerek 2018’den beklentilerinin yeni yatırımlar ve daha çok istihdam olduğunu belirtti. İstanbul dışındaki ilk yatırımlarına DAP İzmir ile başladıklarını açıklayan Yılmaz; “İzmir’de önümüzdeki süreçte 3 milyar TL’lik en az üç proje hedefliyoruz. Çeşme, Maslak, Beykoz ve Pendik’te de yeni projelerimizin çalışmaları devam ediyor.” dedi.

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI