23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriDaire Kartal’da Peşinat Yok! Ödeme Taşındıktan Sonra..

Daire Kartal’da Peşinat Yok! Ödeme Taşındıktan Sonra..

Bodur Gayrimenkul tarafından Kartal’da yaklaşık 4.000 metrekare büyüklüğündeki bir arsa üzerinde yapımı devam eden Daire Kartal projesi 25 katlı tek kuleden oluşuyor. Projede,  1+1 ve 2+1 rezidans daire seçeneklerinden oluşan , büyüklükleri  60 ile 160 metrekare arasında değişen 174 konut bulunuyor.

Daire Kartal’da satış fiyatları 1+1’lerde 319 bin liradan , 2+1’lerde de 459 bin liradan başlıyor. Projeden hiç peşin vermeden konut sahibi olabiliyorsunuz. Ödemeleri taşındıktan sonra yapmaya başlıyorsunuz. Sistem şöyle çalışıyor: Almaya kesin karar verdiğiniz daire için Bodur Gayrimenkul ile bir sözleşme yapıyorsunuz , bu sözleşmede muhatabınız aslında bankalar , konutunuzu teslim aldıktan sonra bankaya normal kredi ödemeleriniz başlıyor. Peşin ödemeniz gereken yüzde 20’lik kısmı da yine teslimde, inşaat firmasına ödüyorsunuz. Banka krediniz 10 yıl vadeye aylık yüzde 0.70 faiz oranı ile taksitlendiriliyor.

Akıllı ev teknolojisi kullanılarak yapılan dairelerde , her ev için 3 metrekarelik bir saklama deposu bulunuyor. Projede açık ve kapalı yüzme havuzu , kapalı otopark , bilardo-playstation-langırt gibi oyunlar için bir oyun salonu , miasafirlerin ağırlanabileceği lounge özellikli televizyon odaları ve kafeler , fitness ve spor salonu gibi sosyal tesisler bulunuyor.

Daire Kartal Nerede
?

PROJE BİLGİ FORMU

Gökhan Bahadır
Gökhan Bahadır
1980 Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaöretim ve lise hayatını İnegöl'de tamamladıktan sonra üniversiteyi Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde okudu. 2011 yılından bu yana Emlakdream.com'da gece editörü olarak görev almaktadır.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI