19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriDaire Kartal projesi

Daire Kartal projesi

Kale Grubu şirketi Bodur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Daire Kartal projesinde daire satışları devam ediyor. 

Kale Grubu şirketi Bodur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Daire Kartal projesinde daire satışları devam ediyor.

Daire Kartal projesi tek blokta 244 daireden meydana geliyor. Projede büyüklükleri 54 metrekare ile 169 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor.

Daire Kartal projesinde daire fiyatları ve satış seçenekleri

Daire fiyatları 340 bin liradan başlayan Daire Kartal projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim ve yüzde 1 KDV avantajı imkanları sunuluyor.

“Yeşil Bina” olarak inşa edilen Daire Kartal projesinde dairelere mimarisinden dekorasyon ve tasarımına kadar her detayına özen gösteriliyor. Net 3.15 metre tavan yüksekliği ve kullanışlı balkonları ile dikkat çeken daireler, konforlu, geniş ve ferah bir yaşam alanı fırsatı veriyor.

Yatırım için avantajlı bir bölgede olan projenin minimum yüzde 20 oranında prim yapacağı tahmin ediliyor.

Projenin konumu ve sosyal donatıları

E-5’e komşu konumda inşa edilen projede daireler deniz manzarasına sahip. Bir rezidans projesi olarak tasarlanan Daire Kartal projesinde daireler telefon kontrollü akıllı ev sistemiyle donatılıyor.

Proje, Yakacık metro istasyonuna 350 metre, Kartal metro istasyonuna 950 metre, Pendik Marina’ya 8 kilometre, Bostancı’ya 12 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 kilometre ve Boğaziçi Köprüsü’ne 23 kilometre mesafede inşa ediliyor.

Hemen teslim seçeneğiyle dairelerin satıldığı projede açık ve çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kafe, kapalı otopark, güneşlenme terası gibi sosyal donatılar bulunuyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI