19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriCoordinat Bornova'da 5 Yıl Kira Garantisi

Coordinat Bornova’da 5 Yıl Kira Garantisi

DRC Grup'un İzmir'in değerli semtlerinden Bornova'da hayata geçirdiği Coordinat Bornova, Türkiye'nin aidatsız ilk projesinin olmasının yanında 5 yıl da kira garantisi veriliyor.

Coordinat Bornova Daire Seçenekleri

27 bin metrekare inşaat alanında inşa edilen Coordinat Bornova'da 21 bin 500 metrekare sosyal tesis ve yeşil alana ayrılıyor. 8 katlı blokta 500 konuttan oluşan projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor. Daire büyüklükleri se 22 – 70 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Coordinat Bornova Sosyal Olanaklar

%70'inden fazlası yeşil alan ve sosyal donatılara ayrılan Coordinat Bornova içerisinde; açılır kapanır havuz, sauna, fitness salonu, kapalı otopark, çocuklar için oyunları, market, kafe ve sinema barındırıyor.

Coordinat Bornova Satış Fiyatları

Coordinat Bornova projesinde fiyatlar ise 184 bin TL'den başlıyor. 

1+0 : 184 bin TL
1+1 : 285 bin TL
2+1 : 462 bin bin TL

'Burada yabancı yok, henüz tanımadıklarınız var’

Firma ortaklarından Onur Durmuş proje ile ilgili olarak 'Sloganımız, ‘Burada yabancı yok, henüz tanımadıklarınız var’. Konutlar full eşyalı. Haftanın bir çok gününü sıkılmadan geçirebileceğiniz sosyal donatılar olacak. Zemin iyileştirme çalışmalarımız sürüyor' dedi. Coordinat Bornova projesinde teslimlerin Mart 2018'de olması planlanıyor.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI