20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriConcord İstanbul projesinde 72 aya sıfır faiz

Concord İstanbul projesinde 72 aya sıfır faiz

Concord İstanbul projesinde son durum. Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projelerindeki son gelişmeleri vermeye devam ediyoruz. Concord İstanbul'da ikinci fırsat sürüyor.
İstanbul Fikirtepe'de yükselen 1.175 konutlu Concord İstanbul'un ikinci etabında sıfır faizle konut satışları devam ediyor.
Teknik Yapı'nın, "Herkes ve her yer ona çok yakın" mottosuyla 21 bin 500 metrekarelik bir alanda inşaa ettiği projenin  ikinci etabında, 72 ay sıfır faizle ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara sunuluyor. 

Daire fiyaları
İkinci etabı önümüzdeki yıl bu ay tamamlanacak Concord İstanbul'da fiyatlar şöyle sıralanıyor: 1+1 dairelerde 541 bin liradan başlıyor. Projede 2+1 ve 3+1 sınırlı sayıda daire yer alıyor. 2+1 daireler 653 bin 400 TL’den 3+1 daireler ise 942 bin 500 bin TL’den başlıyor.

Projenin özellikleri, sosyal alanlar
Sign of the City yarışması kapsamında geçen yıl en iyi dönüşüm projesi ödülünü alan Fİkirtepe’nin silüetini oluşturan Concord İstanbul projesi kapsamında açık ve kapalı yüzme havuzları, kapalı otopark yer alıyor. Sauna, fitness, kafeterya gibi sosyal alanların yer alacağı projede temel ihtiyaçların karşılanması için de 5 adet ticari ünite  bulunuyor. 

Lokasyon
Concord İstanbul'un içinde bulunduğu Fikirtepe hemen Kadıköy'ün yanı başında bulunuyor. Boğaz Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne geçiş kolayllığı bulunuyor. Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Yerleşkesi,Bahçeşehir Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi,Acıbadem Tıp Fakültesi,Doğuş Üniversitesi ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi yakınında yer alıyor. 
Haydarpaşa Numune Hastanesi,Siyami Ersek Kalp ve Göğüs Hastalıkları hastanesi,Medical Park Göztepe,Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi,Acıbadem Koşuyolu,Medipol Hastanesi,Koşuyolu Yükses İhtisas ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşım rahatlığı yer alıyor.
Akasya AVM,Optimum Outlet AVM,Tepe Nautilus'la hemen hemen aynı lokasyonda yer alıyor. 

İletişim
Telefon numarası: 444 10 08
Web: www.concordistanbul.com

Nasıl gidilir?

PROJE BİLGİ FORMU

Burak Öz
Burak Öz
İstanbul Matbaa Meslek Lisesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fotoğraf Bölümü önlisans, Selçuk Üniversitesi Gazetecilik lisans, Marmara Üniversitesi Genel Gazetecilik yüksek lisans mezunu. 1990'larda öldürülen gazetecileri konu alan yüksek lisans tez çalışması var. Bugüne kadar Hürriyet (staj), BirGün, Karşı gazetelerinde ve çeşitli internet sitelerinde yüzlerce haberi imzalı ve imzasız şekilde yer aldı. Sarı Basın Kartı taşıma hakkını yaklaşık 10 yıl önce kazandı. Orta düzey İngilizce, 10 parmak F klavye, Photoshop bilgisine sahip.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI