24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriColorist Şile'de vadeler 90 aya uzadı..

Colorist Şile’de vadeler 90 aya uzadı..

CFR Yapı'nın Şile'de hayata geçirdiği ilk projesi Colorist Şile'de 60 ay '0' faiz fırsatının yanına ikinci alternatif olarak 90 ay seçeneği de geldi. Yüzde 20 peşinat ödeyen herkesin ev sahibi olabileceği projede 5 yıl ödeme vadesinde sıfır faiz uygulaması devam ederken 90 aylık taksitlendirmede de aylık 0.35 vade farkı ile banka kullanmadan, şirket bünyesinde kredili yatırım fırsatı bulunuyor. 

Satış fiyatlarının 199 bin Liradan başladığı Colorist Şile'de yeni bir kampanyaya başlamanın heyecanı içinde olduklarını belirten CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, projelerinin İstanbul’un sayfiye ilçesi Şile’de yer aldığını söyledi. Bölgenin gün geçtikçe cazibesini artırdığını ifade eden İnan, ''Herkesin ev sahibi olabilmesi için vadeleri 90 aya kadar uzattık'' dedi.

2 farklı vadeli ödeme seçeneği sunuluyor
Colorist Şile olarak konut yatırımcısının karşısına iki farklı vade seçeneğiyle çıktıklarını söyleyen İnan, 90 ay vadeli konut kredisi için sadece yüzde 0,35 faiz uygulanırken, 60 ay için ise '0' faiz uyguladıklarını bildirdi. Kişiye özel ödeme planlarıyla alım gücünü kolaylaştırdıklarını belirten İnan, ''90 aya varan vade kampanyasıyla yatırımcının işini kolaylaştırıyoruz. Üstelik firma bünyesinde yapılan satışlarımızla banka, kredi ve kefil derdinden yatırımcılarımızı uzak tutuyoruz'' diye konuştu.
Colorist Şile'nin 199 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu vurgulayan İnan, yatırımcısına 4 tip konut seçeneği takdim ettiklerini bildirdi. İnan, Colorist Şile'de 1+1 dairelerin 199.000 TL, 2+1 loft bahçe dairelerin 332.500 TL, 2+1 teras dairelerin 285.000 TL ve 3+1 loft bahçe dairelerin ise 402.500 TL'den alıcı bulduğunu kaydetti.

Proje değerli bir konumda bulunuyor
Colorist Şile'nin yanı başında inşa edilecek olan devlet hastanesiyle bölgenin değer kazanacağını vurgulayan İnan, “Yapımı tamamlanmak üzere olan marinayla gün geçtikçe dikkat çeken Şile, özellikle kazançlı yatırım arayanların ilgi noktası oldu. Colorist Şile’nin hemen yakınından ise Osman Gazi Köprüsü bağlantı yolu geçiyor. Bu yol sayesinde de Bursa’ya 1,5, Ankara’ya 2,5, İzmir’e ise ulaşım 3,5 saate iniyor. Projenin teslim tarihi ise Haziran 2018” dedi.

Proje iki etaptan oluşuyor
İki etap halinde inşa edilen Colorist Şile'nin ilk etabındaki evler üç kattan oluşuyor. Bahçe katındaki evler kendi içinde dubleks evlerden oluşuyor. Konutların alt katları 2+1 ve 3+1 dubleks loft daireler olup, tavan yüksekliği beş metreyi buluyor. Üst kattaki evler ise tek kat teraslı, 1+1 ya da 2+1 şeklinde inşa ediliyor. Tüm evlerin bahçe ve verandası olup, ayrıca her evin kendine ait beş metrekarelik hobi bahçesi bulunuyor. Colorist Şile, ayrıca kendine ait bir sahilinin olmasıyla da dikkat çekiyor. 15 yıllığına bir dernekten kiralanan kumsal, yaklaşık 800 metrekareden oluşuyor. Tesiste siteye özel bir de cafe olacak ve bu alana dışarıdan kimse alınmayacak.

Hedef kitle çocuklu aileler
İnşaat sektöründeki deneyimini emlak sektörüne taşıyan CFR Yapı, ilk projesi Colorist Şile ile çocuklu ailelerin tercihi oldu. İlk duyulduğu anda büyük merak uyandıran Colorist Şile’de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. “Çocuklar nerede oynasın” sloganıyla yola çıkan Colorist Şile'de hedef kitleyi çocuklu aileler oluşturuyor. Yüzde 60’ını oyun alanlarının oluşturduğu Colorist Şile'de, profesyonel, spor akademisi ve pedagojik formasyon eğitimi almış eğitmenler, her yaş grubundaki çocukların eğitimine katkı sunuyor.
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI