22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaYazlık ProjelerColorist Şile'de son fırsatlar..

Colorist Şile’de son fırsatlar..

CFR Yapı tarafından Şile'de projelendirilerek geçtiğimiz sene mayıs ayında satışlarına başlanan ve sıradışı konseptiyle özellikle çocuklu ailelerden büyük ilgi gören Colorist Şile'de yaz aylarına özel 60 ay '0 faiz' fırsatı devam ediyor. 16 bin metrekarelik bir arsa üzerinde hayata geçirilecek olan ve fantastik mimarisinin patenti alınan projedeki 92 konutun önümüzdeki sene haziran ayında teslim edilmesi öngörülüyor.

Bugüne kadar proje pazarlaması alanında başarılı işler çıkaran CFR Yapı'nın A'dan Z'ye yapımını üstlendiği ilk projesi olan Colorist Şile'nin yüzde 80'i yeşil alandan meydana gelirken çocuklara oyun alanı olarak içinde bir de kamp çadırlarının bulunduğu 6 bin metrekarelik bir yer tahsis edildi. Çocuklar, güvenli bir ortamda özel eğitmenler tarafından korunuyor, spor akademisi ve pedagojik formasyon eğitimi almış profesyonel eğitmenler her yaş grubundaki çocukların eğitimine katkıda bulunuyor. 

Proje konum  olarak Şile'de ihalesi tamamlanan ve yakında yapımına başlanacak Devlet Hastanesine 300 metre, Işık Üniversitesi'nin 7 bin öğrenciden oluşan yerleşkesine 500 metre mesafede bulunuyor. Colorist Şile’deki evlerin hepsinin bahçesi ve verandası bulunuyor. Her ev kendine ait 5 M2'lik hobi bahçesine sahipken ayrıca kendine özel plajının olmasıyla da dikkat çekiyor. Projenin yakınından Osman Gazi Köprüsü bağlantı yolu geçiyor, böylece projeye İstanbul dışında Bursa ve Kocaeli'den de rahatlıkla ulaşım sağlanıyor. 

 

PROJE BİLGİ FORMU

Gökhan Bahadır
Gökhan Bahadır
1980 Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaöretim ve lise hayatını İnegöl'de tamamladıktan sonra üniversiteyi Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde okudu. 2011 yılından bu yana Emlakdream.com'da gece editörü olarak görev almaktadır.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI