27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriColorist Şile'de Cazip Ödeme Avantajları

Colorist Şile’de Cazip Ödeme Avantajları

Gayrimenkul sektörüne yeni bir renk getiren CFR Yapı'nın Şile'de çocukların ön plana çıkartılarak ürettiği Colorist Şile projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri mevcut.

Colorist Şile'de Fiyatlarda Yüzde 10 İndirim

Projenin başladığı günden bu yana kampanyaları ile sürekli gündeme gelen Colorist Şile projesinin yeni kampanyası ödeme koşullarına getirdiği esneklik. Colorist Şile, fiyatlarda da yüzde 10 indirim yapıyor. Son 20 daire için fiyatlar 210 bin TL'den 189 bin TL'ye düştü.

Konuyla ilgili görüşlerini aktaran CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, yatırımcılarına özel ödeme plana sunduklarını söyledi. “Colorist Şile'den ev almak isteyenlerle karşılıklı müzakerelerde bulunuyoruz. Yatırımcımızı dinleyip, nasıl bir ödeme planı ile ev sahibi olabileceğini tartışıyoruz. Önerilerimiz doğrultusunda onların istediği ödeme planını belirliyoruz” diyen Cafer İnan, ayrıca daire fiyatlarında yüzde 10 indirim uyguladıklarını söyledi.

Colorist Şile Lokasyonu 

Huzurlu bir yaşam vadeden ve farklı konseptiyle dikkatleri üzerine çeken Colorist Şile'nin yatırım değerinin yüksek olduğunu söyleyen İnan, projenin 10 yılda kendisini amorti edebildiğini dile getirdi.Colorist Şile’nin lokasyon açısından gelecek vadettiğini, yatırımcısına kazandıracak bir proje olduğunu ifade eden İnan, “Projenin bulunduğu yere 300 metre uzaklıkta yapılacak devlet hastanesi ve yapımı tamamlanmak üzere olan marina, bölgenin cazibesini artırıyor. Kazançlı yatırım arayanların ilgi noktası olan Colorist Şile’nin yakınından ayrıca Osman Gazi köprüsü bağlantı yolu da geçiyor. Bu yol sayesinde Bursa’ya 1,5, Ankara’ya 2,5, İzmir’e ise ulaşım 3,5 saate iniliyor” dedi.

Colorist Şile'de Teslimler Haziran 2018

Geçtiğimiz günlerde 50 ay '0' faiz kampanyasıyla yatırımcılarının karşısına çıkan Colorist Şile'de satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Bankalardan kredi çekmeden, taksit tutarlarını bütçeye göre ayarlayabilecek esnek ödeme planları sunduklarını söyleyen Cafer İnan, ev sahibi olmak isteyenler için bu kampanyanın kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu ifade etti. Colorist Şile projesinde teslimler Haziran 2018.

Colorist Şile Fiyatları

İki etap halinde inşa edilen Colorist Şile’nin toplam yatırım bedeli 58 milyon TL. Colorist Şile’de satış fiyatları (liste fiyatı)

1+1 Konutlar: 210 bin TL,
2+1 loft bahçe konutlar: 320 bin TL,
3+1 loft bahçe konutlar: 420 bin TL'ye satılıyor.

Colorist Şile Sosyal Donatı

Colorist Şile'nin en önemli donatılarından biri kendine ait bir sahilinin olması. 15 yıllığına köy derneğinden kiralanan kumsal, yaklaşık 800 metrekareden oluşuyor. Tesiste ayrıca siteye özel bir de kafe olacak ve bu alana dışarıdan kimse alınmayacak.

Colorist Şile Daire Tipleri

Colorist Şile projesinde evler iki katlı. Konutların alt katları 2+1 ve 3+1 dubleksloft daireler olup, tavan yüksekliği beş metreyi buluyor. Üst kattaki evler ise tek kat teraslı, 1+1 ya da 2+1 şeklinde inşa ediliyor. Tüm evlerin bahçe ve verandası olup, ayrıca her evin kendine ait beş metrekarelik hobi bahçesi bulunuyor.

Colorist Şile   projesi ile ilgili projenin adresi, konumu, lokasyonu, teslim tarihi, satış fiyatları, kat ve vaziyet planları, projeye ait resimleri, projenin reklam ve tanıtım videoları, projenin bulunduğu çevredeki okul, hastane ve alışveriş merkezleri gibi bilgilerle ile birlikte projeye ait haberleri ve projeyi inşa eden CFR Yapı firmasına ait haberleri bulabilirsiniz.
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI