28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaYazlık ProjelerColorist Şile sizi çocukluğunuza geri götürecek

Colorist Şile sizi çocukluğunuza geri götürecek

CFR Yapı, çocuklara yönelik projesi Colorist Şile'yi satışa sundu. Daha önce, inşaat firmalarının projelerini satan ekipleri yetiştiren CFR Yapı, sektördeki bilgi birikimini bu kez kendi ilk projeleri olan Colorist Şile'yle hayata geçiriyor. İlk duyulduğu andan itibaren büyük ilgi odağı olan Colorist Şile, özellikle çocuklu ailelerin yeni merkezi oldu.

Kendi projesini yatırımcısıyla buluşturmaya hazırlanan CFR Yapı, Colorist Şile ile emlak sektörüne büyük bir yenilik getirdi. Hafriyat çalışmalarına başlanan projenin yatırım bedelinin ilk etap için 20 milyon lira, ikinci etap için ise 38 milyon liraya mal olması bekleniyor.

Colorist  Şile'de 1+1 daireler 175.000 lira, 2+1 daireler 270.000 lira, 3+1 daireler ise 350.000 liradan başlıyor. Evlerin teslim tarihi Mayıs 2018 olarak planlanıyor.Lansmana özel 40 aya kadar vade imkanı sunan CFR Yapı, yüzde 30 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Peşin alımlarda ise yüzde 10 indirim uygulayan firma, evleri en geç 24 ay sonra teslim etmeyi hedefliyor. 

Colorist Şile çocuklu ailelere hitap ediyor

Colorist Şile'de ‘Çocuklar nerde oynasın’ sloganıyla yola çıktıklarını söyleyen CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, hedef kitlelerinin çocuklu aileler olduğunu belirtti. Profesyonel, spor akademisi ve pedagojik formasyon egitimi almış egitmenlerin farklı yaş grubundaki çocuklarla ilgilendiğini vurgulayan Cafer  İnan, yatırımcı ailelerin çocuklarını izlerken kendi çocukluklarına geri döneceklerini ifade etti.
24 saat güvenliğin yer aldığı Colorist Şile'de pek çok oyun alanı olduğunu kaydeden İnan, en ilgi çekici olanının ise kamp çadırları olduğunu vurguladı. Çocukların çadırda arkadaşıyla kamp hayatı yaşarken, ailelerin evinde oturuyor olabileceğini söyleyen İnan, “Mesela çocuklar cumartesi geceleri çadırda arkadaşlarıyla konaklarken, ebeveynleri  bilecek ki, çocukları güvenli Colorist Şile’de özel egitmenler tarafından korunuyor” diye konuştu.

Colorist Şile’de çocuklara sınırsız eğlence var
Colorist Şile’de çocukların sınırsız eğlence ile mutlu bir çocukluk yaşayacağını anlatan İnan, projede doğum günü kutlamalarının  yapılacağı özel bir mekanın da olacağını belirterek ‘Projede atlıkarınca, macera treni, tahta evler ve bir çeşit yaz okulları ile çocuklarınız her gün mutlu olacak’ dedi.
 
Her evin hobi bahçesi var
Colorist Şile, 17 dönüm brüt alan üzerine 90 konuttan oluşacak şekilde konumlandırıldı.  Bahçe katı evleri kendi içinde dubleks evlerden meydana geliyor. Toplam yüksekliği 6 metre 50 santim  olan konutların alt katları 2+1 ve 3+1 dubleks loft daireler olup 5 metrelik tavan yüksekliğiyle ciddi ferahlık verecek. Üst kattaki evler tek kat teraslı, 1+1 veya 2+1 şeklinde projelendiriliyor. Bahçe ve verandası olacak evlerin ayrıca kendine ait domates, patlıcan, biber yetiştirmelerine olanak sağlayacak 5 metrekare büyüklüğünde hobi bahçesi bulunacak.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI