27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriÇeşme Reisköy'de Doğal Taşevlerde Huzurlu Bir Hayat!

Çeşme Reisköy’de Doğal Taşevlerde Huzurlu Bir Hayat!

Çeşme Reisdere köy merkezinde köyün eski taş dokusunu koruyarak Alaçatı Dizayn İnşaat tarafından projelendirilen Reisköy, toplamda 5 etap ve 110 ayrı evden oluşan bir yaşam sunuyor. 80 ve 150 m2’lik dublex evlerden oluşan Reisköy, sokak ve avlu mimarisiyle antik köy hayatı deneyimini yaşatıcak ve hayatınızı renklendirecek.
 
Farklı taş dokusu sayesinde bölgenin yeni yüzü olan Reisköy; 2+1, 3+1, 4+1 farklı daire seçenekleri sunmaktadır. Her konutun kendine özel bahçe yaşam alanı, geleneksel mimariye atıfta bulunan cumbaları ile keyifli yaşam sürebilmeniz için her şey düşünülmüş.

Reisköy Yaşam

Gündüz sıcaklarında Ilıca ve Şifne’nin deniz ve termal sularında, akşamüstleri Reisdere’nin meltemi ve güneş batışıyla balık lokantalarında, akşamları Alaçatı’nın eğlence hayatında bol keyifli saatler sizleri bekliyor.

Reisköy taş ev dokusuyla; beyaz olarak sadece Çeşme yöresinden çıkan tüf taşının yalıtım katkısı ve dekoratif zenginliğini, sağlık ve estetik açıdan doğa ile uyumlu tarihi mirasını korumaktadır. Sahip olduğu doğal ve volkanik özelliklerden dolayı sağlam yapılar inşa edilmesine, cephelerde sıva, badana ve benzeri uygulamalara gereksinim duyulmamasına ve ciddi bir ısı yalıtımına olanak sağlar.
 
Reisköy'de geniş bir kullanım alanına sahip tüf taşı, mimari ve süsleme elemanı olarak iç ve dış mekanlarda kullanılmaktadır. Dekoratif bir görünüm kazanabilen tüf taşı duvarlar, kemerler, sütunlar ve bahçelerde görsel bir zenginlik olarak da kullanılmaktadır.


Reisdere Köyünün güneyinde bulunan antik yerleşim alanı, eski taş evleri, Çarşamba günleri toplanan köy pazarı, etrafındaki zeytin bahçeleri ve kavun tarlalarıyla alışılagelmiş şehir hayatından kaçıp köy hayatını özleyenler için ideal. Kendine özgü yaşam tarzı ile yalın; bütün ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek kadar dolu bir ege hayatı sizleri bekliyor.

Huzurlu ve sakin atmosferi ile, bolca oksijenin içinde tamamen size özel yürüyüş, koşu ve bisiklet turları yapabilir; yoga, yüzme ve su sporları ile sağlığınızı korurken kendinizle başbaşa kalabileceğiniz anlar yaratabilirsiniz. Termal sıcak sularda şifa bulup, çamur banyosuyla stresten uzak şekilde güzelliğinizi koruyacaksınız.

Toprakla uğraşmayı sevenler için kendinize özel bahçeniz ve köy çevresindeki tarım topraklarından toplanmış taze organik meyve ve sebzeler, özlenen doğal hayatı yeniden canlandırıyor. Reisdere'nin meşhur zeytin, sakız, nar, incir, kavun ve asmalarını dalından toplayarak en taze ve tatlı hallerini burada bulacaksınız.

Reisköy Fiyat

Çeşme konut projeleri arasında konsept dokusuyla farklı bir noktada yer alan Reisköy'de satış fiyatları 380 bin lira ile 575 bin lira arasında değişiyor.

 

Reisköy Projesi, Şifne'ye 1,3 km, Ilıca'ya 3,8 km, Germiyan'a 3 km, Alaçatı'ya 3,7 km, Çeşme'ye 10 km ve Ildırı'ya 11 km mesafede bulunuyor.
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI