23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriCennet Koru Temmuz'da Teslim..

Cennet Koru Temmuz’da Teslim..

1979 yılından beri sektörde olan ve adından güvenle söz ettiren Keleşoğlu Holding firması, son projesini İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriyor. Küçükçekmece Gölü'nün yanı başında yükselen Cennet Koru projesinde bu yaz yaşam başlayacak.

Deniz İstanbul, Historia Alışveriş merkez, Bahçelievler Metroport alışveriş merkezi gibi bilinen projelere imza atan Keleşoğlu İnşaat, bu projesinde de göl kenarında huzurlu bir aile hayatı öngörüyor.

Cennet Koru projesi nerede yükseliyor?

Marmaray durağına yakınlığıyla lokasyon avantajından da yararlanılan Cennet Koru projesinde 300 metre yürüyerek Marmaray hattı boyunca yolculuk yapabilirsiniz.
 
Marmaray'ın Halkalı- Gebze hattı ile çok kısa bir sürede Sirkeci'ye ve Üsküdar'a ulaşılabilecek. Ayrıca E5 ve TEM otoyollarına da projeden kolaylıkla ulaşım sağlanabilecek.
 
Geniş ailelerin tüm ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hayata geçirilen Cennet Koru projesinde göl ve koru manzarasından yararlanarak huzurlu bir hayat sunmak mümkün.

Cennet Koru ne zaman teslim edilecek?

Projede 408 konut birimi ve 25 mağaza yer alacak ve Cennet Koru projesinde Temmuz'da yaşam başlayacak.
 
21 bin metrekaresi peyzaj alanı olarak düzenlenen projede daire çeşitliliği de sunuluyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire seçenekleri dubleks ve teraslı olmak üzere farklı daire tipleri de sunuyor.

Ailelerin gündelik ihtiyaçlarının da gözetildiği Cennet Koru projesinde 25 mağaza kapasiteli çarşısı da birçok mağazaya ev sahipliği yapacak.

Bade Yılmaz/ Emlakdream

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI