20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriÇekmeköy'ün yeni butik projesi: Dream Life Konutları

Çekmeköy’ün yeni butik projesi: Dream Life Konutları

İnt.Avrasya ve Reform İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Dream Life projesi Çekmeköy'de yükseliyor. 6 katlı 2 bloktan oluşan projede 84 daire yer alıyor.  4 bin metrekare arsa alanına sahip proje Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Köprü güzergâhının etki alanına giren Alemdağ’da orman ile iç içe bir konumda bulunuyor.

Projenin Çekmeköy'e artı değer katacağını söyleyen İnt. Avrasya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sesli: " Şehrin hemen yanı başında, sabahları orman havasını içine çekerek uyanacakları doğayla iç içe bir yaşam hayal edenler için İstanbul’un yeni çekim merkezi Çekmeköy’ün Alemdağ mevkiinde “Dream Life” isimli yeni bir proje yükselecek.

İnt. Avrasya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sesli, – See more at: http://www.emlakdream.com/20-milyon-tl-yatirimla-cekmekoye-yepyeni-bir-proje-geliyor/44217#sthash.4ARUAZ8f.dpuf

20 milyon TL yatırımla hayata geçirilen projede, ön talep süreci başladı. Projede metrekare fiyatları 3 bin TL'den başlıyor. 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçeneklerinin bulunduğu projede daire teslimlerinin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor. 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI