23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerÇekmeköy'de Butik Projeye Uygun Arsa!

Çekmeköy’de Butik Projeye Uygun Arsa!

İstanbul Çekmeköy Merkez Mahallesi Küçükkoru mevkiinde 8 dönüm arsa satışa çıkıyor. İstanbul'da butik konut projesi geliştirmek isteyenlerin ilgileneceği 7 bin 910 metrekare yüzölçümündeki arsa Çekmeköy'de Merkez Mahallesi'nde bulunuyor.  

Orman Manaralı Arsa

Ormana yakın olan arsa, son derece temiz bir havaya sahip. 3. Köprü ve bağlantı yollarının hemen karşısında bulunan ve smsali yükselecek olan arsa, yüzölçümü olarak bölgede proje geliştirmeye uygun nadir arsalar arasında yer alıyor. Arsanın imarı ise tüm Çekmeköy'de yapılaşma durdurulduğu için bulunmamasına rağmen, yetkililer, arsanın işlem önceki 0.60 emsale sahip olduğunu ve daha küçük komşu parsellerde dahi 1.5 emsal bulunduğuna dikkat çekerek bu parselinde en az 1.5 emsale sahip olması gerektiğini söylüyor.

Arsanın meyilli bir yapısı olduğu için teraslı projelere uygun olduğuna dikkat çeken uzmanlar, "Eğimli yapı hem konutların birbirlerinin görüş açılarını kesmeden yapılaşma imkanı sunuyor hem de temiz orman havasından yararlanabilmek için teraslı ve balkonlu bir tasarımlara uygun bulunuyor' görüşünde.

Arsanın üst sınırı Köroğlu Caddesi'ne cephesi mevcut.

Arsanın koordinatları: 41°02'31.3"N 29°11'08.4"E 

İletişim: 

Fatih IŞIK

Mail: [email protected]
Telefon: 0 212 250 81 81

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI