19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaEditörün SeçtikleriÇayırova’nın en konsept projesi: Cadde Alyans

Çayırova’nın en konsept projesi: Cadde Alyans

İstanbul’a en yakın altın üçgen merkezinde yer alan Cadde Alyans’ın CEO’su Ozan Kaplan projenin detaylarını Ayla Özer’e anlattı.

İstanbul’a en yakın altın üçgen merkezinde yer alan Cadde Alyans Gebze-Çayırova’nın en merkezi noktasında Osmangazi Köprüsü, Körfez ulaşım hattı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile sınırları çizilen “Altın Üçgen”in tam ortasında konumunun getirdiği değer ile her geçen gün daha yüksek bir prim potansiyeli sunuyor. Alyans İnşaat’ın CEO’su Ozan Kaplan projenin detaylarını Emlakdream.com Yayın Yönetmeni Ayla Özer’e anlattı.

“Bölgede 4.500 konutluk arsa stoğumuz var”

Alyans İnşaat’ın köklerinin 30 yıllık gayrimenkul geliştiriciliğine dayandığını açıklayan Ozan Kaplan şirketin yeni hedefinin inşaat olduğunu belirterek daha ziyade toplu konut projelerine odaklanıldığını ve şirketin bölgede yaklaşık 4 bin 500 konutluk arsa stoğunun olduğunu söyledi.

Cadde Alyans’ın bölgede ciddi ölçekli 2. Konut projesi olduğunu ifade eden Kaplan; yaklaşık 250 milyon liralık yatırım değerine sahip olan projenin 2+1’den 5+1’e değişen yelpazede konut tipolojisinde 366 daireden meydana geldiğini bildirdi.

Proje; Altın Üçgen’in tam merkezinde

Cadde Alyans’ın Çayırova – Mutlukent aksında yer aldığını ve bu aksın son yıllarda bölgenin en popüler yeri haline geldiğini söyleyen Kaplan; projenin bölgenin Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Köprü bağlantı yollarına yakınlığı; TEM Otoyolu’na yakınlığı ve E-5’e yakınlığı nedeniyle altın üçgen olarak nitelendirilen bir alanda olduğunu belirtti. Cadde Alyans’ın konum olarak Koç Lisesi, Şişli Terakki Tepeören Kampüsü gibi çok sayıda eğitim kurumuna, alışveriş merkezine, Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Tuzla’da bulunan organize sanayi bölgelerine,  oto yan sanayi merkezi TAYSAD ‘a yakın olduğunu aktaran Ozan Kaplan; bölgedeki  yaklaşık 5 bin beyaz yakalı çalışanın görev aldığı aralarında Kuveyt Türk’ün ve Akbank’ın da bulunduğu bankacılık üsleri gibi önemli kurumların genel müdürlük ve yerleşkelerinin bulunduğunu ve tüm bunların da lokasyonun değerini artırdığını ifade etti.

Hedef kitlemiz beyaz yakalılar

Projenin mart ayında ön satışlara ve eylül ayında da lansman satışlarına başladığını açıklayan Ozan Kaplan bugün itibarıyla konutların yüzde 50’sinin satışlarının tamamlandığını ve bunun da projenin bölge için ne kadar değerli olduğunun bir göstergesi olduğunu söyledi. Cadde Alyans’ta satışı gerçekleşen dairelerin yüzde 90’ının oturum amaçlı alındığını aktaran Kaplan; bölgede görev yapan beyaz yakalı çalışanların asıl hedef kitleleri olduğunu açıkladı. Kaplan; Gebze – Çayırova bölgesinde yaşayan insanlar arasında yaşam alanlarını bir üst seviyeye çıkarmak isteyenlerin de projeye ilgi gösterdiğini de sözlerine ekledi.

Cadde Alyans’ın sosyal donatıları

75 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Cadde Alyans’ın araç trafiğine tamamen kapalı 11 bin metrekarelik kısmının peyzajlı yeşil alanlara ayrıldığını açıklayan Ozan Kaplan; projede sosyal donatı alanları arasında; açık ve kapalı yüzme havuzu, aqua park havuzu, hamam, sauna, spa, lavanta bahçeleri gibi temalı park alanları, basketbol sahası, fitness merkezi, yürüyüş yollar, kafeterya  ve bloklardan birinin altında kış bahçesi olduğunu söyledi.

Cadde Alyans’ta satış fiyatları, ödeme koşulları ve projenin prim potansiyeli

Örnek dairesi de hazır olan projede 2+1 konutlarda satış fiyatlarının 350 bin TL’den başladığını ifade eden Ozan Kaplan; 5+1’lerde satış fiyatlarının 800 – 900 bin TL seviyelerini gördüğünü açıklayarak lansmana özel kampanyaların devam ettiğini, peşin alımlarda yüzde 10’a varan oranlarda indirimler yapıldığını, projeden yüzde 20 peşin bakiye banka kredisi kullanma imkânının olduğunu aktardı.

Lansman döneminde projeden yatırım yapanların teslim tarihi olan ağustos 2019 tarihine kadar yüzde 100 prim yapmasını beklediğini açıklayan Ozan Kaplan; bölgede 2+1 dairelerin aylık kiralarının 1.500 – 1.700 TL bandında olduğunu söyleyerek Cadde Alyans’tan sonra yeni bir projeye başlamanın ön hazırlıklarını yaptıklarını ve mimari tasarım çalışmalarının başladığını belirterek sözlerini tamamladı.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI