23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaEditörün SeçtikleriCadde Alyans'ta lansman avantajları devam ediyor

Cadde Alyans’ta lansman avantajları devam ediyor

Çayırova'da hayata geçirilen Cadde Alyans projesinde dairelerin satış fiyatları 369 bin TL'den başlıyor.

Gebze Çayırova’da 17 bin metrekarelik arsa üzerinde Alyans İnşaat tarafından 250 milyon Liralık yatırım bedeliyle projelendirilen Cadde Alyans projesi 28 eylül 2017’de yapılan basın toplantısıyla sektör temsilcilerine ve yatırımcılara tanıtıldı.

Projesinin Bostanoğlu Mimarlık Ofisi tarafından tasarımlandırıldığı Cadde Alyans; az katlı ve yaygın 5 blokta büyüklükleri 100 ile 304 metrekare arasında değişen 2+1’den 5+1 dublekse kadar farklı kat planlarında 366 konuttan meydana geliyor. Projede ayrıca  yaşama keyif katan mağaza ve kafelerinin hizmet vereceği bir alışveriş caddesi olacak.

Cadde Alyans’ta peşinat yok, indirim var..

Lansmana özel yüzde 10 indirim22le birlikte konut satış fiyatlarının 369 bin TL’den başladığı projede firma bünyesinde peşinatsız ve aylık 0.88’den başlayan vade farkı oranlarıyla yatırım yapma fırsatı devam ediyor.

Cadde Alyans’ta sosyal yaşam ve projenin konumu

Cadde Alyans’ın sosyal donatıları arasında açık yüzme havuzu & çocuk havuzu, çocuk oyun parkı, fitness salonu, egzersiz stüdyosu, sauna, Türk hamamı, buhar odası, vitamin bar, yürüme yolları, su kanalları, yürüme yolları, bisiklet yolu, teras bahçeleri, basketbol, voleybol ve futbol sahası, 24 saat güvenlik ve kapalı otopark alanları bulunuyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı’na, E-5’e, TEM’e, Osmangazi Köprüsü’ne, Kuzey Marmara Otoyolu ile Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne, Kurtköy’deki Teknopark ve Viaport AVM’ye erişimin kolay olduğu bir lokasyonda bulunan projenin yüksek prim potansiyeli bulunuyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI