20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaManşetBy OktayÖz İnşaat emlak fuarında 2 projesini tanıttı

By OktayÖz İnşaat emlak fuarında 2 projesini tanıttı

CNR Emlak Fuarı'na katılan By OktayÖz İnşaat fuarde biri tamamlanmış diğeri de inşaatı devam eden 2 kentsel dönüşüm projesini tanıttı.

23 – 26 kasım tarihleri arasında 5. kez düzenlenen CNR Emlak Fuarına katılan inşaat firmalarından By OktayÖz İnşaat fuarda Gaziosmanpaşa’daki 2 kentsel dönüşüm projesini tanıttı. Projelerden biri yapımı tamamlanan ve yaşamın başladığı Essenora, diğeri de Reyhan İnşaat A.Ş ve Bahaş Holding ile birlikte ortak olarak hayata geçirilen GOP Plevne projesi oldu.

“Fuardaki katılımcıların ilgisi memnuniyet vericiydi”

Fuar sonrası değerlendirmelerde bulunan By OktayÖz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Öz bu sene fuara Gaziosmanpaşa’daki 2 kentsel dönüşüm projesiyle katıldıklarını açıklayarak bu projelerden birinin Atik & Akın, Enga ve Yimta İnşaat ortaklığıyla birlikte inşa ettikleri ve yaşamın başladığı Essenora projesi olduğunu diğerinin de ilçenin değerli lokasyonlarından Mevlana mahallesinde başladıkları GOP Plevne projesi olduğunu aktardı. Nitelikli projelerle birlikte sağlam binalar da yapmaya dikkat edilmesi gerektiğini belirten Oktay Öz; firma olarak buna gayret gösterdiklerini ifade etti. Fuarda katılımcıların ilgisinden memnun kaldıklarını açıklayan Öz; bu ilginin yeni projelere başlamak adına kendilerini heyecanlandırdığını söyledi.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI