23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriBüyüleyici Mimarisi ve Deniz Manzarası İle Sea Pearl Ataköy Projesi

Büyüleyici Mimarisi ve Deniz Manzarası İle Sea Pearl Ataköy Projesi

Kuzu Grup'un önemli projelerinden biri olan  Sea Pearl Ataköy Projesi, Ataköy projeleri içerisinde denize en yakın projelerden biri olarak göze çarpıyor. 8 residence kulesi ve 1 otelden oluşan Sea Pearl Ataköy projesi, yerli yatırımcının yanı sıra yabancı yatırımcının da ilgisini çeken bir proje olarak karşımıza çıkıyor.

Sea Pearl Ataköy Nerede

Zeytinlik Mahallesi Rauf Orbay Caddesi Sahil Yolu'nda hayata geçen Sea Pearl Ataköy projesi, Ataköy'de denize komşu olarak yükseliyor. 

Sea Pearl Ataköy Daire Seçenekleri

127 bin 600 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen Sea Pearl Ataköy, 1.401 bağımsız bölüm, 17 ticari ünite ve otele ait 200 odadan meydana geliyor. 20 katlı 4 blokta 631 üniteden oluşan projenin ilk etabında büyüklükleri 88 ila 398 metrekare arasında değişmekte.

Sea Pearl Ataköy Fiyatları

En düşük daire fiyatının 841 bin dolardan başladığı lüx Sea Pearl Ataköy projesinde dairelerin metrekare fiyatları 9 bin 500 dolar – 10 bin dolar arasında değişiyor. 

Sea Pearl Ataköy Avantajları

'İhtişamı yaşayanların yeni adresi' sloganı ile hayata geçen Sea Pearl Ataköy, denize sıfır noktasında yükseliyor. Deniz ile iç içe bir yaşam vadeden Sea Pearl Ataköy, harika mimarisi ile de büyük beğeni topluyor. Sea Pearl Ataköy projesinde evin her odasından deniz manzarası keyfini yaşamak mümkün. Sea Pearl Ataköy projesinin içerisinde dünyanın en lüks otellerinden biri de yer alacak. 

İstanbul'un Getiri Potansiye En Yüksek Projesi: Sea Pearl Ataköy

Forbes Türkiye'ye göre Sea Pearl Ataköy projesi, İstanbul'un getiri potansiye en yüksek projesi olarak gösteriliyor. Sea Pearl Ataköy projesi, 1.200 metre sahil bandı avantajıyla müşterilerine lüks ve denizle iç içe bir yaşam vadediyor. 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI