20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriBüyükyalı projesi Ender Saraç'ı ağırladı

Büyükyalı projesi Ender Saraç’ı ağırladı

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığının İstanbul Zeytinburnu'nda Emlak Konut arazisinde hayata geçen Büyükyalı İstanbul projesinde aktiviteler hız kesmiyor.
Büyükyalı, “İyi Yaşam Kulübü” etkinlikleri kapsamında, sağlıklı yaşam ve beslenme uzmanı Dr. Ender Saraç’ı ağırladı. Detoks içeceklerin sunulduğu lezzetli bir kahvaltıyla başlayan etkinlikte, Dr. Saraç, gün ışığından maksimum faydalanma imkânı sunan ferah yaşam alanlarının, kişilerin hayat kalitesine yaptığı olumlu etkilere değinirken, Büyükyalı’nın bu özellikleriyle, sakinlerine önemli bir ayrıcalık sunduğunu belirtti.
Dinleyicilerin interaktif katılım gösterdiği keyifli sohbet sırasında Dr. Saraç, konuklarla, sağlıklı yaşamın ipuçları ve doğru nefes alma tekniklerinin yanı sıra “2017’nin star yiyecekleri” listesini de paylaştı.
Etkinlik, Dr. Saraç’ın “Çocuğunu Doğru Besle” kitabını imzalayarak konuklara armağan etmesiyle son buldu.

Büyükyalı projesinde yüzde 5 peşinata 20 yıl 0,79 faiz, 10 yıl 0,45 faiz ve 5 yıl 0 vadeli ödeme seçenekleriyle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Projenin özellikleri
Karma bir proje olarak tasarlanan Büyükyalı İstanbul projesinde 364 adet rezidans, 572 adet konut, 57 adet ticari alan yer alıyor. Büyükyalı İstanbul projesi 111 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Büyükyalı İstanbul'un ilk etabında, 452 ünitenin satışa sunulması hedefleniyor. 
Büyükyalı projesine, herkes için iyi bir yaşam sunuluyor. Bahçe Kapı Evleri, Gün Kapı Evleri, Kemer Kapı Evleri ve Deniz Kapı Evleri olarak 4 mahalle bir Taş Meydan üzerinde tasarlanan projede restore edilmiş tarihi yapılar, Osmanlı hamamı tekrar hayat buluyor. Bununla birlikte Büyükyalı İstanbul projesinde çarşı, otel, kültür merkezi, restoran, yuva gibi farklı mekânların karma kullanımıyla değişik yaş ve zevklere sahip insanları bir araya getirerek, 4 mahallesi ile sıcak bir semt hayatı sunuyor.

Sosyal donatılar
Aslına uygun restore edilecek tarihi yapılar, kültür ve sanat merkezi, moda tasarım atölyesi, müzik okulu, çocuk kulübü, restoranlar ve tasarım butikleriyle, özel dükkanlar, dünyadan seçme lezzetleriyle kültürel ve sosyal aktivitelerle canlanarak, günlük hayatın bir parçası haline geliyor.
Çocuklar için spor kursları, oyuncak müzesi, etüd merkezi, sanat atölyeleri, özgürce, güvenle oyun oynayabilecekleri alanlar yer alıyor.

Daire tipleri ve metrekare fiyatları
Büyükyalı İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. Daire büyüklükleri 60-220 metrekare arasında değişiyor.
Proje kapsamındaen düşük konut fiyatı ise 1 milyon TL'den başlıyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük hasılat paylaşımı projesi olan Büyükyalı İstanbul'da metrekare birim fiyatı ise 13 bin TL ile 25 bin TL arasında değişiyor.  Projede teslimlerin ise ise 2019 yılı olacağı söyleniyor. 

Lokayon
Büyükyalı, Tarihi Yarımada ve Topkapı Sarayı’na 8 km, Taksim Meydanı ve Nişantaşı’na 12 km uzaklıkta konumlanıyor.
Atatürk Havalimanı’na 10 km mesafede bulunan Büyükyalı, TEM, E5, Bakırköy ve Yenikapı İDO iskeleleri gibi önemli noktalara direkt bağlantı yollarıyla merkezi bir lokasyonda bulunuyor.

İletişim
Web: www.buyukyali.com
Telefon: (212) 557 73 73

Haritada yeri

PROJE BİLGİ FORMU

Burak Öz
Burak Öz
İstanbul Matbaa Meslek Lisesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fotoğraf Bölümü önlisans, Selçuk Üniversitesi Gazetecilik lisans, Marmara Üniversitesi Genel Gazetecilik yüksek lisans mezunu. 1990'larda öldürülen gazetecileri konu alan yüksek lisans tez çalışması var. Bugüne kadar Hürriyet (staj), BirGün, Karşı gazetelerinde ve çeşitli internet sitelerinde yüzlerce haberi imzalı ve imzasız şekilde yer aldı. Sarı Basın Kartı taşıma hakkını yaklaşık 10 yıl önce kazandı. Orta düzey İngilizce, 10 parmak F klavye, Photoshop bilgisine sahip.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI