27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriBüyükyalı İstanbul’da Fiyatlar 1 Milyon Liradan Başlıyor

Büyükyalı İstanbul’da Fiyatlar 1 Milyon Liradan Başlıyor

İstanbul’un, yapılan markalı proje inşaatlarıyla çehresi tamamen değişerek gayrimenkulde yüksek değer artışları yaşanan ilçesi Zeytinburnu, mevcut yatırım potansiyeliyle dikkat çekiyor. Zeytinburnu Kazlıçeşme'de bulunan Büyükyalı ; Atatürk Havalimanı’na, metroya, 20 aralıkta hizmete açılacak olan Avrasya Tüneli’ne ve Anadolu Yakasına 13 dakikada ulaşılabilen Marmaray’a kolay ulaşımın sağlanacağı bir konumda bulunuyor.

2019 yılı sonu itibarıyla yaşamın başlaması öngörülen Büyükyalı İstanbul ‘un ilk etabında 560 konut inşa edilecek. Emlak Konut GYO’nun Tarihi Yarımada’ya komşu 111 dönümlük arsası üzerinde yapılan projenin tamamı 1404 bağımsız üniteden oluşuyor.

Büyükyalı İstanbul’da tasarlanacak özel alanlarla, yalnızca büyüklere değil , çocuklar için de ‘iyi bir yaşam’ vaadi var. Proje , alışverişe, okula , parka yürüyerek veya istenirse bisikletle gidilebilen bir yaşam alanı olarak kurgulanıyor. Büyükyalı’da spora büyük önem veriliyor. Proje kapsamında, tenis, yüzme , kürek , yelken , voleybol ve basketbol gibi branşların bulunacağı bir spor kulübünün altyapıvçalışmaları da şimdiden yapılıyor.

Büyükyalı İstanbul Satış Fiyatları ve Ödeme Koşulları

Fiyatların 1 milyon lira ile 5 milyon lira arasında değiştiği Büyükyalı İstanbul , 31 aralıka kadar devam edecek ‘Tarihi Kampanya’ kapsamında bulunuyor. Buna göre projeden yüzde 20 peşin ve kalan bakiyeyi 120 ay için aylık yüzde 0.70 faiz oranıyla borçlanarak konut sahibi olmak mümkün.

Büyükyalı İstanbul Nerede

Proje , İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu İlçesi sınırları içinde bulunan Kazlıçeşme’de sahil yolu üzerinde bulunan Kenedy Caddesinde yaşam geçirilecek.

PROJE BİLGİ FORMU

Gökhan Bahadır
Gökhan Bahadır
1980 Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaöretim ve lise hayatını İnegöl'de tamamladıktan sonra üniversiteyi Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde okudu. 2011 yılından bu yana Emlakdream.com'da gece editörü olarak görev almaktadır.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI